Nieuws

Autodesk lanceert cloud-gebaseerde oplossing voor PLM

02-03-2012 | Beheer

Autodesk PLM 360 voor Product Lifecycle Management per direct beschikbaar

Autodesk, Inc., een toonaangevend leverancier van 3D-ontwerp-, engineering- en entertainmentsoftware, heeft Autodesk PLM 360 gelanceerd. Dit nieuwe cloud-gebaseerde alternatief biedt een krachtige, betaalbare en eenvoudig te implementeren oplossing tegen een fractie van de kosten van traditionele Product Lifecycle Management (PLM)-systemen.

Autodesk PLM 360 is de nieuwste aanvulling op de toonaangevende cloud-gebaseerde oplossingen van Autodesk. In tegenstelling tot traditionele PLM-systemen – die gewoonlijk erg duur en complex zijn – is Autodesk PLM 360 gunstig geprijsd, eenvoudig te configureren en direct inzetbaar in alle geledingen van de organisatie. Autodesk PLM 360 is de eerste cloud-gebaseerde PLM-oplossing gericht op zakelijke toepassingen die verder gaat dan engineering en materiaallijsten.

Behalve een moderne look and feel biedt Autodesk PLM 360 een oplossing voor de systeemconfiguratie waarbij programmering overbodig is; daardoor behoren de kosten voor programmeurs en consultants tot het verleden. Tal van vooraf geïnstalleerde applicaties automatiseren bedrijfsprocessen binnen de totale levenscyclus. Dankzij de intuïtieve drag-and-drop functionaliteit kunnen gebruikers eenvoudig apps bouwen of aanpassen om hun specifieke behoeften te vervullen zonder aanvullende modules te hoeven aanschaffen.

 

Meer Nieuws

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]