Nieuws

Raritan Europe benoemt nieuwe Sales Manager Benelux

21-03-2012 | Beheer

Raritan Europe heeft Roeland Dillen benoemd als Sales Manager Benelux. Roeland heeft tal van bedrijven bijgestaan bij het ontwerpen, innoveren en uitrusten van hun datacenters. Door de jaren heen wordt Roeland beschouwd als een ervaren specialist met een brede kennis van facility management en ICT-technologie.  Roeland zal werkzaam zijn vanuit het Europese hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel.


Roeland Dillen,
Sales Manager Benelux, Raritan Europe 

Volgens Stuart Hopper, Raritan’s Vice President, Sales en Marketing, Europa en Afrika, zal de heer Dillen partners helpen bij het ontwikkelen van hun strategische business op het gebied van remote access en power management. “We zijn erg blij dat met de komst van Roeland binnen het Raritan team om zo onze mogelijkheden uit te breiden in België, Nederland en Luxemburg.” aldus de heer Hopper “In heel Europa waarderen klanten Raritan’s IT-infrastructuur beheeroplossingen als de beste. Onze oplossingen bieden organisaties nauwkeurige, real-time inzichten en ongeëvenaarde controle van IT-apparatuur om zo de bedrijfskritische omgevingen te handhaven.”

Erkend voor haar continue innovatie ter bevordering van meer efficiënte datacenters, biedt Raritan een geïntegreerd portfolio van datacenter infrastructuur management (DCIM) oplossingen die de huidige uitdagingen binnen een datacenter adresseert - inclusief uptime, energiekosten, beschikbaarheid van capaciteit, koeling en asset management. Op deze manier kunnen IT-middelen efficiënter worden gebruikt en effectief worden beheerd. Raritan is een van de grootste aanbieders van KVM (keyboard, video en muis) switches, seriële console servers, intelligente spanningssloffen en energiebeheeroplossingen.

Raritan’s energiebeheeroplossingen omvatten een uitgebreid portfolio aan intelligente Power Distribution Units (PDU's) die uniek energieverbruik in een serverrack per apparaat meten, omgevingssensoren en energie management software – Power IQ®. Deze leverancier onafhankelijke software houdt bij en analyseert gegevens verzameld door PDU's, sensoren en andere gemeten apparatuur in datacenters om daarna dit alles te managen met DCIM software.
“Bedrijven zijn altijd opzoek naar kostefficiënte manieren om hun IT-middelen beter te beheren en in te zetten. Raritan heeft de juiste oplossingen die kunnen helpen om de IT infrastructuur, zoals datacenters, serverrooms en remote locaties te optimaliseren en te managen” aldus de heer Dillen. “Raritan’s energiebeheeroplossingen zijn vooral interessant voor datacenters/serverrooms in de Benelux, waar de energiekosten steeds verder oplopen. De gebruikers halen voordeel uit het meten en in kaart brengen van het stroomverbruik van een server of een rack, waardoor men het stroomverbruik kan doorbelasten en het efficiencyvoordeel/kostenbesparing kan worden aangetoond.”

Raritan heeft kantoren in Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, India, Italië, Japan, Korea, Nederland, Taiwan, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Samen met Raritan’s uitgebreide partner distributiekanaal worden de Raritan producten in 76 landen verkocht.

Meer Nieuws

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Onbeperkt downloaden van meer dan 1500 whitepapers
  • Een marktoverzicht met informatie over alle aangesloten IT leveranciers
  • Kosteloos en vrijblijvend toegang tot alle informatie die de IT sector biedt
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]