Nieuws

Ruckus marktleider op het gebied van Mesh outdoor AP`s

21-07-2010
Het marktonderzoek van DellOro Group wees uit dat Ruckus Wireless in het vierde kwartaal van 2009 41% van de markt in Mesh outdoor access points bediende. In het eerste kwartaal van 2010 is dit percentage zelfs gestegen tot 57%. De groei van het marktaandeel van Ruckus valt te verklaren door de vraag vanuit de markt. Draadloze oplossingen dienen altijd en overal bereikbaar te zijn en daarnaast wil men steeds meer gebruikers gelijktijdig tot het netwerk toelaten. Ruckus Wireless voldoet aan deze eisen met haar ZoneDirector en ZoneFlex oplossingen.

Uit het onderzoek van Gartner bleek dat Ruckus Wireless de snelst groeiende WLAN aanbieder is. `Deze groei sinds juli 2009 is zeer zeldzaam in de outdoor Wi-Fi service provider markt,` aldus Brian Modoff, Managing Director en Senior Analist bij telecommunicatie Deutsche Bank Securities, `Dit is vooral te danken aan de combinatie van drie kenmerken: lage kosten en verkleinde outdoor pakketten, geavanceerde radiotechnologie met gegarandeerde betrouwbaarheid en groot bereik en de kracht van 802.11n outdoor Wi-Fi-capaciteit.`

Ruckus Wireless zet de Wi-Fi markt op haar kop met zijn `Smart Wi-Fi Technology`. Ruckus biedt een breed productportfolio met oplossingen vanaf het stand alone access point tot aan de high-end enterprise oplossingen, allen met een uitzonderlijke prijs-/kwaliteitsverhouding.

Alcadis IP solutions is Value Added Distributor & Authorized Training Partner van Ruckus Wireless. Dit houdt in dat Alcadis IP Solutions alle kennis en expertise van de Ruckus producten in huis heeft om haar partners te ondersteunen in ieder project. Als enige Ruckus Distributeur in Nederland kan Alcadis haar partners ook het Ruckus WiSE Guy trainingsprogramma aanbieden. In deze twee-daagse training leert men alle ins en outs van de `Ruckus Smart Wi-Fi Technology`.

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]