Nieuws

Nationale en internationale topsprekers tijdens Infosecurity.nl, Storage Expo en Tooling

25-10-2010

De vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en Tooling Event kennen dit jaar weer interessante keynotes.

De vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en Tooling Event kennen dit jaar weer interessante keynotes. Enkele sprekers tijdens de beursdagen op 3 en 4 november 2010 in Jaarbeurs Utrecht zijn Generaal-majoor Koen Gijsbers, Hoofddirecteur Informatievoorziening en Organisatie Koninklijke Landmacht en Ministerie van Defensie en Charlie McMurdie, Scotland Yard

Marloes van den Berg, projectmanager van de beurzen: “De keynotes worden verzorgd door mensen die in hun vakgebied ‘the top of the bill’ zijn. We zijn trots dat we de bezoekers zo’n gemêleerd gezelschap aan internationale en nationale topsprekers kunnen bieden.”

Sprekers op Infosecurity.nl

 • Andrew Yeomans, hoofd Security Engineering and Architecture Commerzbank AG,
 • David Burg, Practice Leader Forensic Technology Solutions PricewaterhouseCoopers USA,
 • Charlie McMurdie, Scotland Yard
 • Gordon Thomson, Director Security Sales Europe, Cisco

Sprekers op Storage Expo

 • Hu Yoshida, vicepresident en CTO van Hitachi Data Systems
 • Josh Krischer, expert en adviseur op het gebied van gegevensopslag 

Sprekers op het Tooling Event 

 • Marius Alkema, Programmamanager Het Nieuwe Werken, Univé VGZ IZA Trias Zorgverzekeringen 
 • Caroline Glasbergen, Senior projectmanager, UWV/Vice-Voorzitter Afdelingen NGI.


Hieronder zijn een aantal belangrijke sprekers uitgelicht:


“De rijksoverheid en cybersecurity”
Generaal-majoor Koen Gijsbers, Hoofddirecteur Informatievoorziening en Organisatie, Koninklijke Landmacht en Ministerie van Defensie
Donderdag 4 november 14:00 - 14:45, Irene Zaal

Generaal-majoor Gijsbers zal ingaan op cybersecurity binnen de overheid en meer specifiek aan de ontwikkelingen binnen Defensie. Onderwerpen die daarbij aan de orde komen zijn: wat is de visie van Defensie over haar optreden in het cyberdomein en hoe verhoudt zich dat tot de (nog in ontwikkeling zijnde) nationale visie op het gebied van cybersecurity. En hoe liggen dan de verantwoordelijkheden tussen de diverse spelers binnen de rijksoverheid? Ook moet duidelijkheid worden verschaft over de verdeling van verantwoordelijkheden tussen de overheid en de private partijen. Belangwekkende vragen die ook deels nog niet (definitief) zijn beantwoord.


“Law enforcement response to cyber crime in the UK”
Charlie McMurdie, Scotland Yard
Woensdag 3 November 15:30 - 16:30 uur, Prins Claus zaal

In deze presentatie wordt ingegaan op hoe Scotland Yard internationale onderzoeken met andere organisaties en partners oppakt om Engeland te beschermen. De centrale politie e-Crime Unit werkt met de volgende missie: “Het verbeteren van politieresponse richting slachtoffers van e-Crime. Dit doet Scotland Yard door het ontwikkelen van algemene capaciteit voor politieservices over heel Engeland, Wales en Noord-Ierland. De e-Crime unit speelt een belangrijke rol in de coördinatie van bestrijding van alle types van e-Crime en het leveren van nationale onderzoekscapaciteit voor de meer serieuze e-Crime incidenten.”


“Storage Trends and Directions”
Hu Yoshida, vicepresident en CTO van Hitachi Data Systems
Woensdag 3 November 12:30 - 13:15 uur, Irene Foyer

Er zijn drie grote trends die de richting waarop opslagtechnologie en –transformatie gaat bepalen. De eerste is de verandering van kosten, de tweede de groei van verschillende datatypes en de derde is servertechnologie. Leer tijdens deze presentatie de trends in opslagtechnologie.


Aanmelding
De vakbeurzen en seminarprogramma’s van Infosecurity.nl, Storage Expo en het Tooling Event zijn gratis te bezoeken na aanmelding via de websites www.infosecurity.nl, www.storage-expo.nl of www.toolingevent.nl. Een toegangsbadge voor één beurs verschaft toegang tot de andere beurzen.

 Bookmark and Share  

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

 • Kosteloos toegang tot alle informatie
 • Onbeperkt downloaden van whitepapers
 • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]