Symantec WSS

Symantec WSS

Andreasstrasse 15
8050  Zurich

+41 264297929

http://www.verisign.nl/

Over Symantec WSS

Symantec WSS biedt oplossingen waarmee bedrijven en consumenten zonder zorgen deel kunnen nemen aan online communicatie en commerce. Met meer dan een miljoen webservers die gebruik maken van onze SSL-certificaten, een infrastructuur die dagelijks meer dan twee miljard certificaat cheques verwerkt, en een logo dat tot 250 miljoen keer per dag wordt getoond, is het Norton Secured-symbool het meest bekende symbool van vertrouwen op het internet.

Documenten

04-10-2013Symantec WSSpdfENWhitepaper

Is uw website voldoende beveiligd tegen geavanceerde malware? Voer een vulnerability assessment uit

Is uw website voldoende beveiligd tegen geavanceerde malware? Voer een vulnerability assessment uit

Malware infecties of uitgebuite beveiligingslekken kunnen aanzienlijke gevolgen hebben voor de veiligheid van klantgegevens waardoor, voordat bedrijven de kans hebben om te reageren, uw openbare website geïnfecteerd kan zijn of op de blacklist van zoekmachines staat. Daarnaast kan het klantvertrouwen aangetast zijn terwijl nasleep van een aanval grote schade kan aanrichten aan uw merk. De slimmere malware infecties en het daaruit voortvloeiende online dataverlies leiden er toe dat uw bedrijf meer moet doen dan alleen maar reageren op security issues van uw website.

Bekijk hier de resultaten van een groot onderzoek onder IT professionals en ontdek hoeveel zij eigenlijk weten van de bedreigingen waaraan hun organisatie blootstaat, hoe zij hun kennis vergroten en wat de gevaren zijn van onwetendheid over security kwetsbaarheden. Bijna een kwart van de ondervraagden bekent dat zij niet weten hoe veilig hun websites zijn en meer dan de helft geeft toe dat zij nog nooit een website vulnerability assessment hebben uitgevoerd.

Lees verder>>
23-09-2013SymantecpdfENWhitepaper

De nieuwste phishing-tactieken en de mogelijke impact op uw business

De nieuwste phishing-tactieken en de mogelijke impact op uw business

Je hoeft niet langer een geavanceerde hacker te zijn om fraude op internet te plegen. Iedereen met voldoende motivatie kan meedoen, dankzij de kant-en-klare phishing-pakketten die worden aangeboden in het cybercrime circuit. De gevolgen voor bedrijven kunnen zeer ernstig zijn.

In deze whitepaper worden de toename en trends van de hedendaagse phishing-methoden beschreven en de mogelijke gevolgen voor uw organisatie. Daarnaast ontdekt u hoe bedrijven zichzelf en hun klanten kunnen beschermen met behulp van technologie.

Lees verder>>
13-06-2013Symantec WSSpdfENWhitepaper

SSL-technologie helpt start-ups op weg naar commercieel succes

SSL-technologie helpt start-ups op weg naar commercieel succes

Het opstarten van een bedrijf kan een ingewikkelde en beladen zaak zijn. Gadget world, een webshop voor gadgets, is door Harvard Business School opgezet als een fictief bedrijf om aan te tonen hoe SSL-technologie een start-up kan helpen bij het succesvol zakendoen in een online wereld. Naarmate het bedrijf moest meegroeien met de kansen die voor het grijpen lagen, namen de beveiligingsrisico’s aanzienlijk toe. Deze case study laat zien hoe een fictieve start-up succesvol werd door de beveiliging van haar website en betalingstransacties dusdanig te organiseren, dat het zelfs een aanjager voor succes is gebleken.

Lees verder>>
13-06-2013Symantec WSSpdfENWhitepaper

De zes grootste bedreigingen voor uw website en hoe deze te stoppen

De zes grootste bedreigingen voor uw website en hoe deze te stoppen
Uw website is de display van uw merk en een essentiële sales en marketing tool. Vertrouwen en veiligheid moeten, naast ontwerp, hosting, SEO en marketing, standaard onderdeel uitmaken van uw website strategie. Nog steeds besteden bedrijven vaak niet genoeg aandacht aan deze factoren met potentieel rampzalige gevolgen. Maar wat zien de bezoekers wanneer ze op uw website komen: een betrouwbaar merk of een potentiële bron van malware?
Lees verder>>
14-06-2013Norton SecuredpdfENOnderzoek

Website security: Hoelang komen bedrijven nog weg met hun zwakke security beleid?

Website security: Hoelang komen bedrijven nog weg met hun zwakke security beleid?
Verhalen over de schade die massale malware-aanvallen veroorzaken, zouden organisaties moeten beangstigen, maar velen hebben opmerkelijk genoeg veel vertrouwen in de beveiliging van hun website. In het licht van nooit-eindigende en steeds evoluerende aanvalsmethoden; hoe veilig is uw website nu echt? Onderzoek onder verschillende Amerikaanse bedrijven laat zien hoe deze organisaties denken over de veiligheid van hun eigen websites en beschrijft op dit vertrouwen al dan niet terecht is.
Lees verder>>
14-03-2013Norton SecuredpdfENWhitepaper

Wat zijn multi-use SSL-certificaten?

Wat zijn multi-use SSL-certificaten?
Wanneer u gebruik maakt van web-based diensten via het Internet, gelden SSL-certificaten als de standaard voor authenticatie en beveiliging. Afhankelijk van de wijze waarop u SSL-certificaten wilt inzetten, beschikt u met multi-use certificaten over grotere flexibiliteit dan met traditionele certificaten. Met multi-use certificaten beschermt u meerdere Fully Qualified Domain Names (FQDN’s) en subdomeinen, waardoor administratieve kosten worden verlaagd en het beheren en implementeren van certificaten eenvoudiger is.
Lees verder>>
14-03-2013Norton SecuredpdfENBusiness Case

SSL-certificaten zijn essentieel bij het voorkomen van geïnfecteerde websites

SSL-certificaten zijn essentieel bij het voorkomen van geïnfecteerde websites

Security onderzoekers van Symantec vinden iedere dag bijna 10.000 geïnfecteerde websites en 61% daarvan bestaat eigenlijk uit legitieme sites die zijn gecompromitteerd en geïnfecteerd met kwaadaardige codes door cybercriminelen. Bedrijven met geïnfecteerde websites lopen het risico om op een zwarte lijst van zoekmachines terecht te komen. Google blokkeert bijvoorbeeld 6.000 sites per dag.

De Harvard Business School heeft een fictief bedrijf gestart dat gebruikt maakt van echte technologie om aan te tonen hoe SSL-technologie een start-up kan helpen bij het opbouwen van haar business via het Internet.

Lees verder>>
14-06-2013Symantec WSSpdfNLOnderzoek

Website Security rapport: Wat staat ons te wachten?

Website Security rapport: Wat staat ons te wachten?
Het nieuws in 2012 werd een tijd lang gedomineerd door diefstal van vertrouwelijke bedrijfsgegevens en (malware)aanvallen op certificaatinstanties, leveranciers van SSL-certificaten. Niet alleen deze instanties waren een doelwit van cybercriminelen, ook het bedrijfsleven stond onder grote druk. Dit rapport zet voor u alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van cybercrime en website security op een rij en reikt Best Practices aan die uw organisatie helpen bij het beschermen van uw data en netwerk.
Lees verder>>
14-03-2013Norton SecuredpdfNLWhitepaper

De verborgen kosten van self-signed SSL-certificaten

De verborgen kosten van self-signed SSL-certificaten
Veel IT professionals geloven dat het gebruik van een self-signed SSL-certificaat helpt om de security-kosten te verlagen, maar dat is niet altijd zo. De total cost of ownership (TCO) van een SSL-certificaat omvat meer dan alleen de prijs van het certificaat. De kosten voor het opzetten van een veilige self-signing architectuur kunnen behoorlijk oplopen. In deze whitepaper wordt de echte TCO voor self-signed SSL-certificaten onderzocht, en wordt een vergelijking gemaakt van een self-signed architectuur met een architectuur waarin wordt gewerkt met een externe SSL-leverancier.
Lees verder>>
14-03-2013Norton SecuredpdfENWhitepaper

Het gevaar van Social Media

Het gevaar van Social Media
Deze whitepaper beschrijft de hacking applicatie Firesheep, een Mozilla Firefox extensie welke de kwetsbaarheden aantoont van Social Media websites die hun inlogpagina’s coderen met SSL, maar terugkeren naar HTTP zodra de gebruiker de inlogpagina verlaat.

Daarnaast worden een aantal resultaten gepresenteerd uit een onderzoek onder 140 zakelijke eindbeslissers naar de ervaringen met en de gevolgen van Firesheep en andere session hijacking (hacking)-aanvallen voor zowel zakelijke databeveiliging als de beveiliging van klanten en eindgebruikers van de websites.

Lees verder>>
14-06-2013Symantec WSSpdfENWhitepaper

Code signing certificaten vormen de sleutel voor succesvolle mobiele applicatieontwikkeling

Code signing certificaten vormen de sleutel voor succesvolle mobiele applicatieontwikkeling
Cybercriminelen willen zoveel mogelijk mobiele apparaten infecteren om vertrouwelijke informatie te stelen, bijvoorbeeld via mobiele apps. Maar geïnfecteerde apps zijn niet alleen een bedreiging voor gebruikers van mobiele apparaten, ook netwerk- en systeembeheerders krijgen hiermee te maken. Ontwikkelaars kunnen hun software, en klanten, nu beschermen met een eenvoudig te beheren technologie: code signing certificaten. Deze whitepaper legt uit waarom code signing certificaten essentieel zijn voor het beschermen van het mobiele applicaties.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]

Producten en Diensten

Informatiebeveiliging
Applicatiebeveiliging
Threats, Cybercrime, Hacking, DDoS attacks
IT Security trainingen en certificering
Databeveiliging en Data Loss Prevention (DLP)