Welke ERP-architectuur gaat het beste om met veranderingen in uw organisatie?

Welke ERP-architectuur gaat het beste om met veranderingen in uw organisatie?

26-05-2014ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Om na te gaan welke ERP-software het meest geschikt is voor bedrijven die regelmatig bedrijfsmatige veranderingen moeten doorvoeren, heeft organisatieadviesbureau Eval-Source een vergelijkingsonderzoek uitgevoerd van UNIT4, Microsoft, Oracle en SAP. De ERP-oplossingen UNIT4 Agresso, Microsoft Dynamics AX, Oracle E-Business en SAP Enterprise Business Suite zijn met elkaar vergeleken.

De onderzoekers keken naar veranderingen op de gebieden regelgeving, reorganisaties, overnames en bedrijfsprocessen. Voor 46 aanpassingen is onderzocht of gebruikers deze zelf konden doorvoeren via de interface óf dat de IT-afdeling hiervoor nodig.

"Dynamische organisaties die moeten voldoen aan overheidsvoorschriften, nieuwe locaties moeten integreren en willen groeien, ervaren een grote druk als het gaat om deze veranderingen", zegt Dylan Persaud, medeoprichter van Eval-Source en één van de auteurs van het rapport. "Wat deze organisaties niet kunnen gebruiken, zijn extra kosten en discontinuïteit van de bedrijfsvoering als gevolg van het uitvallen van de systemen omdat ze continu moeten worden aangepast. Ons advies is dat bedrijven vaker moeten onderzoeken wat het framework is van de ERP-oplossing voordat zij overgaan tot aankoop."

Dit rapport beschrijft in detail hoe het actuele ERP-aanbod van UNIT4 Business Software, Microsoft, Oracle en SAP omgaat met continue veranderingen waar organisaties mee te maken hebben.

Registratie vereist
Relevante artikelen
ERP | UNIT4
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]