Selecteren van de juiste architectuur voor uw Private Cloud

Selecteren van de juiste architectuur voor uw Private Cloud

24-07-2014ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

IDC constateert dat bedrijven drie benaderingen overwegen voor het bouwen van een infrastructuurplatform om interne- of Private Cloud-diensten te bieden aan eindgebruikers. Deze strategieën, geïntegreerde systemen, architecturen van third parties en traditionele “build your own” systemen, worden vandaag de dag veelal geïmplementeerd, ieder met z’n eigen aantrekkelijke voordelen.

De uitdagingen die zowel IT-teams als eindgebruikers ondervinden, vormen tegelijkertijd één van de voordelen, en dat is: keuze. Aan de ene kant biedt de keuzemogelijkheid voor 1 van de 3 architectonische benaderingen van een Private Cloud-infrastructuur, de flexibiliteit m.b.t. implementatie en potentiële kostenbesparingen. Echter hebben niet alle IT beslissers/inkopers de luxe om een volledige analyse te maken voor elk van de drie strategieën. En met keuze-opties wordt ook complexiteit in de hand gewerkt als het gaat om uitleggen van opties aan klanten en prospects.

Hulpmiddelen als deze whitepaper en andere TCO- en ROI-analyses helpen u aan de analyseresultaten van de 3 implementatie strategieën, zodat u een weloverwogen kunt beslissen welke architectonische optie de beste keuze is voor uw organisatie.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]