Flash Storage: Verschillende implementatie-opties voor verschillende workloads

Flash Storage: Verschillende implementatie-opties voor verschillende workloads

24-07-2014ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Sommigen zullen misschien denken dat flash storage ‘de redder van de storage-wereld’ is. En er bestaat geen twijfel dat er prachtige dingen mee gedaan kunnen worden. Maar in werkelijkheid gaat het veel meer over pragmatisme dan over een universele remedie. Dat komt omdat flash een technologie is en niet een markt op zich. Beter gezegd; flash is een overkoepelende term waar tal van implementatieopties mogelijk zijn. Op dezelfde wijze dat we accepteren dat er een reeks van disk drives en andere opslagvormen beschikbaar zijn, moeten we begrijpen en omarmen dat er een hiërarchie ontstond voor flash-technologie (vandaag) en solid-state storage technologie (morgen).

Het lijkt erop dat solid-state de toekomst is voor allerlei algemene opslagvormen. Maar het enige wat telt is geld… IT blijkt een pragmatische industrie waar het vooral gaat om kosten, met name wanneer de vraag naar diensten elastisch is. Dus voor de nabije toekomst zijn we, zakelijk gezien, gedwongen om te werken met een storage hiërarchie en de zorgvuldige toepassing van flash.

Flash zal op de korte termijn dus niet de storage capacity-wereld veroveren, maar het kan hier en daar gebruikt worden om het alsmaar groeiende aandeel van de storage activity-wereld te verbeteren. Dit vereist dat flash wordt geïmplementeerd op tal van manieren, zodat het van dienst kan zijn voor verschillende toepassingen, applicaties en gebruikerseisen.

Met het lezen van deze whitepaper leert u meer over de waarde van flash storage voor een aantal implementatie-opties in storage-infrastructuren en het dienen van verschillende toepassingen, applicaties en gebruikerseisen, zowel binnen opslagsystemen, servers als het netwerk.

Registratie vereist
Relevante artikelen
EMC Information Systems | Flashgeheugen | SSD
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]