EMC ViPR Software-Defined Storage: Haal meer waarde uit uw storagesysteem

EMC ViPR Software-Defined Storage: Haal meer waarde uit uw storagesysteem

07-08-2014ENProductbrochure
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Mobile, Cloud, Big Data en Social zorgen voor een ongekende datagroei, wat blijkt uit een massale toename van storageverbruik over de hele wereld. Hoewel datagroei nieuwe kansen biedt, zorgen het kosteneffectief controleren, beheren en toegankelijke maken van data voor een hoop nieuwe uitdagingen. Huidige IT-infrastructuren zijn simpelweg niet ontworpen om op te kunnen schalen, met name in het tempo van de hedendaagse enterprise.

Het 3rd Platform of IT Technology evolution biedt een architectuur die is ontworpen om tegemoet te komen aan eisen rondom de schaalbaarheid van cloud, snelheid, behendigheid, mobiliteit en datagroei. Maar met alle miljoenen, zo niet miljarden, die de afgelopen jaren zijn geïnvesteerd in traditionele storage infrastructuren, kunnen bedrijven het zich simpelweg niet veroorloven om een rip-and-replace strategie toe te passen om daar te komen.

EMC ViPR Software-Defined Storage biedt een oplossing om deze kloof te overbruggen. Met ViPR zijn bedrijven niet langer gebonden aan de beperkingen van fysieke opslag. Zij kunnen hun bestaande infrastructuur transformeren in een simpel, uit te breiden en open platform wat volledig geautomatiseerde storage en data-diensten kan leveren aan gebruikers en applicaties. Daarnaast komt dit platform tegemoet aan de nieuwe eisen rondom de 3rd Platform Cloud schaalbaarheid.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]