Een volledige FTE uitsparen op het beheer van uw storage-omgeving

Een volledige FTE uitsparen op het beheer van uw storage-omgeving

14-08-2014NLReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

In 2012 werden er 458,8 miljoen video’s bekeken via het RTL-domein, een stijging van 27,5 procent ten opzichte van 2011. De stijging is voornamelijk te danken aan de RTL XL-app, waarmee 104 miljoen video’s werden bekeken. Gezien de groeiende populariteit van deze online diensten en apps is het niet verwonderlijk dat de hoeveelheid data die RTL Digital Media beheert ieder jaar ongeveer verdubbelt en op dit moment is opgelopen tot ongeveer 100 terabyte aan data, vrijwel allemaal videobestanden.

Enkele jaren geleden bevond de organisatie zich op een kantelpunt. “We gebruikten tot dat moment standaard hardware voor onze storage. De schaalbaarheid van die oplossing was eindig en bovendien was de beschikbaarheid soms een probleem. Mensen zien vandaag de dag online televisie kijken als een recht. Daarom is het belangrijk dat onze online diensten op ieder moment van de dag benaderd kunnen worden, ongeacht de hoeveelheid traffic op onze verschillende websites”, aldus Hoofd Systeem & Service bij RTL Digital Media.

De organisatie ging op zoek naar een nieuw storageplatform dat perfect aansloot bij hun opslagbehoeften en specifiek is ontworpen voor de opslag van videobestanden, waardoor de prijs per GB-opslag lager is in vergelijking met andere high-end systemen. Benieuwd wat de implementatie van dit nieuwe storageplatform tot gevolg heeft gehad voor RTL Digital Media en haar online diensten?

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]