All-Flash architectuur: wat is de beste optie voor uw datacenter en workloads?

All-Flash architectuur: wat is de beste optie voor uw datacenter en workloads?

07-08-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De hedendaagse markt van all-flash arrays bestaat uit twee keuzeopties voor datacenter architectuur: scale out of scale up. Beiden hebben hun unieke sterkten en zwakten. Het kiezen van de juiste architectuur voor uw datacenter hangt allereerst af van het identificeren van de primaire behoeften. Het probleem is dat deze behoeften vaak veranderen, maar de storage architecturen niet...

Voor de meeste datacenters worden all-flash arrays aangeschaft om een bepaald probleem op te lossen, bijvoorbeeld een slecht presterende database applicatie of prestatie-issues van een virtuele desktop of virtuele serveromgeving. Op het moment dat andere workloads worden toegevoegd aan de all-flash array, kunnen de echte zwakten van de architectuur en belangrijkste data diensten bloot komen te liggen. Dergelijke workload consolidatie is één van de meest voorkomende manieren waarop all-flash arrays een datacenter kunnen veranderen.

Dus als u op zoek bent naar de juiste all-flash array architectuur voor uw datacenter en workloads, stel uzelf dan een aantal vragen. Deze whitepaper kan u helpen bij het op de juiste manier bewandelen van dit pad en ervoor zorgen dat u uiteindelijk de juiste keuze maakt.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]