EMC ScaleIO performance test: 60% kostenbesparingen in vergelijking met traditionele virtual SAN

EMC ScaleIO performance test: 60% kostenbesparingen in vergelijking met traditionele virtual SAN

14-08-2015ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Traditionele IT-infrastructuur, die bestaat uit silo’s van servers, netwerk en storage, is enorm complex en duur in aanschaf en onderhoud. Om de kapitaal- en operationele kosten te beperken, wenden veel organisaties zich tot cloud-based oplossingen als infrastructure-as-a-service (IaaS).

Veel bedrijven profiteren slechts tijdelijk van de kostenvoordelen van deze oplossingen, zolang zij worstelen met het ontwerpen van in-house infrastructuur die dezelfde kostenvoordelen, flexibiliteit en schaalbaarheid aan eindgebruikers moet leveren.

Dit ESG Lab rapport beschrijft een flexibele software-defined oplossing die gebruik maakt van host-based interne storage om een schaalbaar en virtueel Storage Area Network (SAN) te creëren, die de prestaties van een externe SAN evenaart of zelfs overtreft. Echter levert deze oplossing deze prestaties tegen een fractie van de kosten en complexiteit. U vindt de resultaten van prestatietesten waarbij ScaleIO software werd gedraaid op algemene hardware. Uit deze testen blijkt de extreem hoger IOPS performance en vrijwel lineaire schaalbaarheid tot wel 128 knooppunten.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]