Storage automation: de basis voor uw software-defined datacenter en hybride cloud strategie

Storage automation: de basis voor uw software-defined datacenter en hybride cloud strategie

14-08-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Virtualisatie technologie heeft in het afgelopen decennium geleid tot een transformatie van applicaties, servers en netwerken in software abstracties die datacenter- en IT-managers in staat stellen een agile en schaalbaar datacenter te bouwen. Software-defined datacenters (SDDC) bouwen voort op de veranderingen die virtualisatie technieken teweeg hebben gebracht. Bij een SDDC wordt iedere component van een datacenter losgetrokken van de onderliggende hardware, zodat IT-afdelingen deze resources kan aanbieden als klantgerichte en on-demand diensten.

Een software-defined datacenter vormt, in potentie, de basis voor een cloud strategie die de keuze biedt tussen traditionele en geconvergeerde infrastructuur, applicaties, operating systems en public clouds. Echter blijkt in de praktijk dat storage nog steeds fungeert als tegenwind voor SDDC. In tegenstelling tot applicaties, servers en netwerken, zijn storage en waardevolle gegevens nog te vaak gebonden aan company-owned hardware.

Deze whitepaper beschrijft de evolutie van het software-defined datacenter en de uitdagingen die heterogene storage silo’s veroorzaken bij het realiseren van een SDDC en hybride cloud. Daarnaast worden EMC’s software-defined storage oplossingen geïntroduceerd en wordt er uitgelegd wat de EMC ViPR Controller storage automation en storage-as-a-service levert, wat de basis is voor een SDDC en een hybrid cloud strategie nader toegelicht.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]