De complete Unified Communications gids: definities, voordelen en praktijkvoorbeelden

De complete Unified Communications gids: definities, voordelen en praktijkvoorbeelden

11-12-2015NLE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Een baanbrekende technologie die door steeds meer organisaties wordt omarmd is Unified Communications (UC). Dit is het samenvoegen van alle bedrijfscommunicatie om het leven voor u en uw medewerkers makkelijker te maken.

UC-diensten voegen in uw bedrijf de vaste lijnen, de mobiele telefoons en de computer op de werkplek samen tot één enkel systeem, met één berichten-box. Dit betekent dat uw medewerkers meer ruimte hebben om te netwerken met leveranciers, partners, collega’s en klanten. In de praktijk wordt UC veel gebruikt voor het delen van bestanden onderweg, samenwerken aan projecten en deelnemen aan video chats.

Dit is waar het bij een Ready Business om gaat: betere communicatie met klanten, een open houding naar mensen en andere organisaties en optimale inzet van technologie. In dit eBook leest u wat Unified Communications (UC) eigenlijk is en op welke 3 manieren u de concurrentie voor kunt blijven dankzij de inzet van UC. Daarnaast vindt u een sprekend praktijkvoorbeeld waarbij het internationaal opererende Mimake nieuwe kansen grijpt door een slimme inrichting van de communicatie.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]