Slimmer samenwerken met Skype for Business

Slimmer samenwerken met Skype for Business

15-12-2015NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De manier waarop bedrijven zaken doen maakt een ingrijpende transformatie door dankzij de digitale revolutie. Zowel binnen als buiten organisaties wordt anders samengewerkt dan vroeger. Zij zijn meer dan ooit onderdeel van een uitgebreid ecosysteem waar ook hun medewerkers, partners, leveranciers en klanten deel van uitmaken.

Waar bedrijven vroeger veel in eigen huis deden, doen ze steeds vaker een beroep op specialisten op allerlei gebieden zoals logistiek. Daarvoor is efficiënte samenwerking en goede communicatie tussen alle betrokken partijen essentieel. Een extra complicatie is dat de verschillende onderdelen van de keten vaak fysiek op andere locaties werken. Bovendien beschikken ze niet zelden over een andere infrastructuur.

Dit vraagt om een communicatie-oplossing waarmee bedrijven naadloos kunnen samenwerken met andere bedrijven in de keten, het liefst op dezelfde intuïtieve manier als hun medewerkers dat onderling, en in hun privé-situatie, al gewend zijn te doen. Deze whitepaper bespreekt de laatste trends op het gebied van bedrijfscommunicatie en laat aan de hand van een praktijkvoorbeeld zien wat de voordelen zijn van Skype for Business.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]