Logistiek in de voedingsindustrie: Minimaliseren van verspilling en controle over kosten

Logistiek in de voedingsindustrie: Minimaliseren van verspilling en controle over kosten

11-09-2013ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Winst maken in de voedingsmiddelenindustrie door kostenbeheersing draait allemaal om verspilling; het minimaliseren van verspilling. Verspilling kan worden veroorzaakt door een aantal verschillende factoren, zoals minder omzet, onnauwkeurige forecasting, productie downtime, oogstverliezen, inferieure productkwaliteit en verouderde voorraad.

Wat uw organisatie nodig heeft is een weldoordacht proces van financiële budgettering tot aan de dagelijkse taken in de fabriek om deze verspilling daadwerkelijk te minimaliseren. Maar hoe creëer je dergelijke processen?

Registratie vereist
Relevante artikelen
Infor | Supply chain management
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]