Disaster Recovery voor gevirtualiseerde applicaties: Waar let ik op bij keuze van DR-oplossing?

Disaster Recovery voor gevirtualiseerde applicaties: Waar let ik op bij keuze van DR-oplossing?

08-05-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Applicatie virtualisatie is niet langer een opkomende- of niche-technologie. Bedrijven van alle groottes implementeren applicaties in gevirtualiseerde IT-infrastructuren en clouds en profiteren van voordelen als eenvoudig beheer, eenvoud, flexibiliteit, mobiliteit en kosteneffectiviteit.

Maar er bevindt zich een verkeersdrempel op de virtualisatie-snelweg. Traditionele replicatie- en disaster recovery (DR)-oplossingen zijn niet gemaakt om te kunnen omgaan met de eisen die verbonden zijn aan het virtuele paradigma. Het maakt niet uit hoe vendors het vierkant blokje in het ronde gat proberen te krijgen; bestaande DR-oplossingen kunnen zich lastig aanpassen aan de schaalbaarheid, mobiliteit en flexibiliteit die enterprise-class applicaties vereisen wanneer zij draaien op een gevirtualiseerde infrastructuur.

In het licht van deze DR-uitdagingen voor gevirtualiseerde bedrijfskritische applicaties is er een lijst van 10 vragen opgesteld die je jezelf moet stellen bij het selecteren van een disaster recovery-oplossing. Zo kan je er zeker van zijn dat die DR-oplossing past binnen jouw virtuele paradigma.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]