Data Growth & Storage Capacity

Binnen organisaties wordt op verschillende manieren een hoop data verzameld. Dit kan klantendata zijn, maar ook informatie over werknemers en overige bedrijfsinformatie. Deze informatie moet worden opgeslagen, maar het moet ook worden beheerd. Denk hierbij aan de back-up, archivering en disaster recovery.

Daarnaast is het grootste deel van deze data ongestructureerd. Deze data op de één of andere manier gestructureerd worden, zodat er nuttige informatie uit kan worden gehaald. Niet alleen is storage namelijk een kwestie van het veilig opslaan van data, ook moeten er op basis van de gegevens en vooral het koppelen van verschillende databases, bedrijfsbeslissingen kunnen worden gemaakt.

Als gevolg van Computing Everywhere wordt data overal gegenereerd. Dit betekent vele malen meer data, wat de uitdaging van data storage dus ook groter en complexer maakt. Op deze special pagina en tijdens de beurs in november komt u meer te weten over hoe u om kunt gaan met de uitdagingen rondom Data Growth & Storage Capacity. En dan specifiek binnen Computing Everywhere.

Keynotes

Cyber security

Computing Everywhere: Van applicaties en diensten naar systeemoplossingen

Door: Rob van Kranenburg, oprichter, Resonance Design, Jaarbeurs
Het huidige security en computing paradigma is gebroken. In Engeland wordt jaarlijks voor 18 miljard pond schade aangericht door hacks en het jaar daarop voor 16 miljard geïnvesteerd.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]