Virtualisatie & Mobility | InfoCenter

Consumentenapparaten stromen binnen in elke organisatie aangezien gebruikers de vrijheid zoeken om op hun eigen manier te werken. De Consumerisation of IT zal komende jaren de drijfveer zijn van een blijvende transformatie van bedrijven en IT-modellen. Flexwerkstrategieën zoals telewerken, virtuele werkplekken en werkplekherontwerp transformeren de manier waarop mensen en organisaties zaken doen.

Het is te laat om managers, verkopers en andere hooggewaardeerde werknemers hun keuze aan apparaten te verbieden. U moet dus een manier vinden om te gaan met de BYOD die al in uw omgeving bestaat, zonder het vergroten van het risico.

Dit InfoCenter Virtualisatie & Mobility ondersteunt Enterprise Mobility en BYOD-initiatieven en voorziet in cruciale informatie over oplossingen.

Aan bod komen onderwerpen als: BYOD, VDI, Desktop Virtualisatie, FileSharing en Informatiebeveiliging.

Dit InfoCenter wordt mogelijk gemaakt door:  Citrix Systems

Share |

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]

Transformeer uw IT & bedrijfsvoering

Virtualisatie

Virtuele desktoplevering, virtuele apps on demand | Citrix XenDesktop

Virtualisatie van de desktop is veel meer dan een technologische-oplossing. Het verandert de manier waarop organisaties van elke mogelijke omvang hun werknemers in staat stellen te werken en vereenvoudigt tevens het desktopbeheer voor de beheerder. Met desktop virtualisatie kunnen IT-organisaties elke gebruiker voorzien van een werkomgeving die volledig onafhankelijk is van de fysieke locatie.

Desktop Virtualisatie kan ook nut hebben voor veel bedrijfsinitiatieven waarmee IT-organisaties zoal te maken krijgen, zoals het ondersteunen van een mobiele en virtuele werkwijze zonder dat de beveiliging eronder leidt. Echter, niet alle virtualisatie is gelijk en dat geldt ook voor de oplossingen die worden aangeboden.

Lees onderstaande whitepapers en zorg ervoor dat uw virtualisatie-initiatieven precies datgene opleveren waar u naar op zoek bent:

 


Mobility

Mobiel-apparaatbeheer voor mobiliteit voor grote ondernemingen | Citrix XenMobile

Mobiele devices dragen zonder enige twijfel bij aan het succes van uw organisatie en de ‘wildgroei’ van smartphones op de werkplek, COPE, BYOD en Enterprise Tablet initiatieven hebben van mobiliteit een topprioriteit voor CIO’s wereldwijd gemaakt. Beveiliging blijkt echter nog altijd het grootste struikelblok te zijn voor zowel Enterprise Mobility als BYOD-implementaties.

IT- en beveiligingsafdelingen maken zich over meer zorgen dan enkel de data. Bijvoorbeeld ook over de risico’s van het openstellen van het interne netwerk voor allerlei mobiele devices.

Lees meer over Enterprise Mobility in onderstaande whitepapers:

 


The Citrix Story: 25 jaar visie, innovatie en groei

Citrix

In 1989 hadden de oprichters van Citrix een droom: het uitvinden van technologieën die mensen de vrijheid zou geven om te kunnen werken zoals zij dat willen. Deze droom is gebaseerd op het idee dat mensen niet aan het kantoor en de werkplek ‘vast te hoeven zitten’ om te kunnen werken.  

Het rotsvaste geloof van Citrix dat IT-systemen en -diensten de manier van werken door de mens moet faciliteren versus ICT die dicteert hoe en waar er gewerkt moet worden, is wat Citrix vandaag de dag nog steeds drijft.

Dit heeft consistentie gebracht in alles Citrix gedaan heeft en nu nog doet: technologie creëren waarmee mensen overal, altijd, op elk apparaat en met iedereen kunnen werken.

Wij zijn Citrix en al 25 jaar lang herdefiniëren wij "De Werkplek"

The Citrix Story: 25 jaar visie, innovatie en groei

Security & The Mobile Frontline


Eindgebruikers.
Dat is uiteindelijk waar beveiliging slaagt of mislukt.

Vergis u niet: mobiele werknemers vandaag de dag staan aan frontlinie in de strijd om uw organisatie te beschermen tegen kwaadwillende software en/of mensen.

Lees deze whitepaper en ontdek hoe u uw beveiligingsstrategie kunt versterken en hoe u van informatiebeveiliging een zaak van alle betrokkenen maakt, en niet alleen van IT & Security afdelingen.
Informatiebeveiliging is een zaak van iedereen: 5 Best Practices

Het veilig delen van gegevens


ShareFile & Follow-me data

Productiviteit hangt af van de mogelijkheden van werknemers om toegang te hebben tot hun gegevens en deze te kunnen delen vanaf elk soort apparaat, vanuit elke locatie, op elk gewenst moment.

Hoe kan IT ervoor zorgen dat gegevens terechtkomen waar ze nodig zijn - zonder dat dit ten koste gaat van beveiliging, controle en compliance?

ShareFile & Follow-me data: Het veilig delen van gegevens