Infocenter - Bring Your Own Computer

Proberen om te gaan met de stortvloed van persoonlijke en niet-traditionele devices op het werk? Omarm de persoonlijke devices van uw werknemers. Door bedrijfsapplicaties en desktops centraal te beheren en beschikbaar te maken voor persoonlijke devices van uw werknemers, bijvoorbeeld een iPad, gunt u uw IT afdeling een adempauze en geeft u uw werknemers de ervaring waarnaar ze verlangen.

Neem het voortouw, realiseer veranderingen en omarm een business model welke uw organisatie op voorsprong zet ten opzichte van anderen!

InfoCenter wordt mogelijk gemaakt door Citrix Bedrijfsprofiel & Whitepapers

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]

Bring Your Own nader verklaard

Bring Your Own: medewerkers werken met eigen device, IT houdt de controle

Verwacht wordt dat ‘consumerization’ – ofwel consumenten die trends in de technologie beïnvloeden en daardoor veranderingen teweegbrengen in bedrijven en de IT – in de komende tien jaar meer gevolgen zal hebben dan welke andere trend ook. De IT moet hier een passend antwoord op vinden om het altijd maar veranderende consumentenaanbod te kunnen bijbenen.

Bring Your Own (BYO) is een nieuw businessmodel. Het houdt in dat medewerkers de apparatuur mogen gebruiken die het best past bij hun virtuele manier van werken. In deze whitepaper maakt u kennis met BYO, ervaart u de voordelen die deze nieuwe manier van werken voor uw organisatie kan realiseren.

Desktop Virtualisatie Learning Center

De Citrix Gids voor Desktop Virtualisatie

Desktop Virtualisatie verwijst naar het concept om over de mogelijkheid te beschikken de persoonlijke aparte desktop software-omgeving van de fysieke hardware van een pc te scheiden - waardoor werknemers met hun persoonlijke desktop toegang via elke computer hebben via een internetverbinding.

Lees in deze whitepaper hoe Citrix naar Desktop Virtualisatie kijkt en lees over de volgende generatie van Desktop Virtualisatie, waarbij dieper ingegaan wordt op drie belangrijke punten: Multiple Deskop Virtualisation Offerings, Desktop Virtualisatie-as-a-Service (DaaS) en Client-Side Virtualisatie

Toekomst van Desktops

De Toekomst van DesktopsWaarom zijn er zoveel IT organisaties die bedrijven in de 21e eeuw ondersteunen met een jarenoude Desktop Management strategie die niet werkt voor IT of eindgebruikers? Individuele desktops worden doorlopend één voor één hard-coded geassembleerd.

State-of-the-art netwerken verwerken informatie met vrijwel de snelheid van licht, maar IT personeel moet op locatie de ene PC na de andere PC bezoeken om zelfs de meest eenvoudige onderhoudstaken uit te voeren. Lees in deze whitepaper over een alternatief voor die werkelijkheid. Een alternatief dat ook wel de toekomst van Desktops genoemd wordt.

In drie stappen naar een betere Desktop

De wereld van de desktop is veranderd. Laptops, smartphones, pda's en thin-clients hebben een nieuwe invulling gegeven aan de werkplek.

Hun explosieve groei brengt echter wel met zich mee dat het beheren van de levenscyclus van deze (mobiele) werkplekken complexer is geworden. Deze whitepaper beschrijft in drie stappen om te komen tot een betere werkplek.

Citrix XenDesktop - virtualiseert uw Desktop

Citrix XenDesktop 5: de Desktop Virtualisatie revolutie is hier

Vandaag de dag verlangen uw werknemers naar de flexibiliteit om, volledig beveiligd, te kunnen werken waar, wanneer en op welk apparaat ze maar willen. Zodoende kunnen zij hun werkdag verlengen, thuis of onderweg, en eventueel persoonlijke en bedrijfsgegevens combineren.

Met Citrix XenDesktop kunt u de gebruikelijke Windows Desktops transformeren naar een on-demand service zodat iedere gebruiker hier te allen tijde en op welk apparaat dan ook gebruik van kan maken. Lees in deze whitepaper hoe XenDesktop de virtuele werkstyle, gebruiksvriendelijkheid en business continuity naar grotere hoogte kan tillen.

Citrix XenDesktop neemt twijfels rondom Desktop Virtualisatie weg

Het beheer van een groeiend aantal desktops en applicaties wordt steeds lastiger en duurder. IT managers kunnen nauwelijks bijblijven als het gaat om het installeren van nieuwe updates en OS vereisten.

Bekijk deze webcast en ervaar op welke manier Citrix XenDesktop kan helpen uw datacenter efficiënter te maken en uw datacapaciteit sterk te verminderen, terwijl het aantal desktops gelijk blijft of zelfs stijgt.

Head-to-Head: XenDesktop en VMware View

In een head-to-head vergelijking met VMware View, biedt XenDesktop een scala aan voordelen die VMware View niet biedt zoals duidelijk superieure netwerk performance en tot wel 10x lager bandbreedtegebruik.

Lees meer hier over in deze whitepaper die puntsgewijs een vergelijking bevat tussen de technologische voordelen aangeboden door Citrix XenDesktop en VMWare View. Voor- en nadelen die u zou moeten overwegen bij het kiezen van een VDI provider.

XenClient: een must voor XenDesktop gebruikers

Flexwerken wordt steeds populairder en noodzakelijker in de huidige zakenwereld. Echter vormt het overal kunnen werken en bereikbaar zijn een steeds groter probleem voor de IT organisaties, met name de beveiligingsrisico’s die aan het flexwerken kleven.

Deze webcast leert u hoe XenClient de flexibiliteit en de Security performance zo efficiënt mogelijk met elkaar kan combineren waardoor uw IT afdeling en laptop gebruikers optimaal kunnen profiteren van de voordelen van Desktop Virtualisatie en daardoor overal en op elk moment kunnen werken.