InfoCenter - Oracle Engineered Systems

Oracle ontwerpt engineered systemen die vooraf kunnen worden geïntegreerd om de kosten en complexiteit van IT-infrastructuren te verminderen en de productiviteit en prestaties te vergroten. Zo kunt u op elke laag van de stack innoveren en optimaliseren om datacenterbewerkingen te vereenvoudigen, kosten te verlagen en bedrijfsinnovatie te stimuleren.

  • Oracle’s engineered systemen zijn geoptimaliseerd om prestatieniveaus te behalen die ongekend zijn voor bedrijven
  • Snellere tijd tot productie wordt gerealiseerd door het implementeren van pre-engineered en vooraf geassembleerde hardware- en softwarebundels
  • Een stack van één leverancier is eenvoudiger en verlaagt de kosten die samenhangen met de aanschaf, de implementatie en de ondersteuning van IT-omgevingen

Dit InfoCenter wordt u aangeboden door: Meer over Oracle

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]
 

Oracle Engineered Systems

Sandor Nieuwenhuijs, Technical Director bij Oracle Nederland, vertelt in dit interview meer over Engineered Systems van Oracle.

  • Wat zijn Engineered Systems precies?
  • Wat is de feedback op de Engineered Systems?
  • Hoe onderscheidt Oracle zich?
  • SAP als partner én als concurrent?

Oracle Engineered Systems

 

Oracle & SAP

Complete Datacenter Infrastructuur
voor SAP-landschappen

Complete Datacenter Infrastructuur voor SAP-landschappenDe implementatie van een geraffineerd SAP-landschap is complex en tijdrovend. Er is veel afhankelijk van SAP-applicaties, maar ze vergen dan ook veel tijd en inspanning van het datacenter personeel.

Download deze whitepaper en ontdek hoe je een SAP-landschap effectief in kan richten en beheren.Oracle & SAPOracle Exadata: Dé database voor SAP

Oracle Exadata: Dé database voor het implementeren van SAP-oplossingenMet talloze beschikbare database-opties kan het selecteren van de database die het beste uw bedrijfskritische applicaties ondersteunt een uitdaging zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Deze exclusieve whitepaper onderzoekt 3 top databases - Oracle, DB2 en SQL Server - om te bepalen welke het best geschikt is voor SAP-gebruikers.

Download deze exclusieve whitepaper nu om een grondige analyse van uw database-opties op te doen en ontdek welke als beste uit de test kwam.


 

Oracle ExadataTV

Oracle Exadata TV - Meer informatie over Oracle Exadata - Het beste platform voor OLTP, Data Warehousing en Database Consolidatie


's Werelds Snelste Database Machine

Oracle Exadata: 's Werelds Snelste Database MachineJuan Loaiza, Senior Vice President, Systems Technology, en andere leden van het Oracle Exadata ontwikkelteam beschrijven de unieke eigenschappen die maken dat Oracle Exadata de snelste database machine op dit moment is.


Klanten aan het woord

Klanten bespreken de voordelen van Oracle ExadataBNP Paribas, Australian Financial Group, Turkcell en Polk bespreken hoe Oracle Exadata hen heeft geholpen prestaties te verbeteren, implementatie- en ondersteuning risico's te verlagen, opslageisen te minimaliseren en kosten te verlagen.

 

SAP versnellen

Sommige IT-managers realiseren zich niet dat de 'Engineered Systems' van Oracle, zoals Exadata 2, bijzonder goed gepositioneerd zijn om SAP-applicaties te versnellen.

Hoe kan Oracle Engineered Systems/Exadata SAP-applicaties optimaliseren?

 

 

Deze volledig geïntegreerde platformen draaien op Linux of Solaris 11, kunnen onderhouden worden door Oracle partners en vertegenwoordigen grote voordelen. Een update van Oracle.On-Demand Webcast

On-Demand Webcast: verbeter de prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van uw SAP applicaties Oracle Engineered Systems met SAP-certificering maakt een snellere besluitvorming mogelijk doordat query’s tot 7 keer sneller door uw SAP-applicaties worden uitgevoerd en zorgt bovendien voor actuelere rapportages doordat dataloads tot 4 keer sneller worden verplaatst.

Schrijf u nu in voor deze webcast en ontdek waarom zo veel SAP gebruikers zeggen dat Oracle Engineered Systems de beste keuze is om SAP-applicaties te laten draaien. Deze webcast is in het Engels.

 

Reference Cases:

Net als vele anderen in Europa heben ook Glencore en Koçtas voor Exadata Database systemen gekozen om de bedrijfskritische computing-platforms waarop SAP-applicaties draaien te versnellen.

Koçtas:

Koçtas, een Turks woonwarenhuis, maakt intensief gebruik van de kern van de zakelijke applicatie-systemen van SAP en heeft momenteel ongeveer 2000 SAP-gebruikers, waarvan ongeveer 800 van hen intensieve gebruikers zijn.


Glencore:

Cyril Reol, CIO van Glencore International: "Oracle Exadata is de beste oplossing om een optimale prestatie te garanderen. Daar komt bij dat een volledig geïntegreerd platform is dat het succes en de groei van onze organisatie kan ondersteunen".