InfoCenters


Desktop & Apps

Consumentenapparaten stromen binnen in elke organisatie aangezien gebruikers de vrijheid zoeken om op hun eigen manier te werken. De Consumerisation of IT zal komende jaren de drijfveer zijn van een blijvende transformatie van bedrijven en IT-modellen.

Het InfoCenter Desktop & Apps ondersteunt Enterprise Mobility en BYOD-initiatieven en voorziet in cruciale informatie over oplossingen. Aan bod komen onderwerpen als: Desktop virtualisatie, Applicatie virtualisatie, beveiligd werken, VDI, BYOD, Informatiebeveiliging.

Citrix logoPowered by:


Simple, easy and secure collaborationsSimple, easy and secure collaborations

De “nieuwe” manier van werken zoals telewerken, flexwerken en virtuele werkplekken verandert de manier waarop mensen en organisaties extern en intern samenwerken. Deze dynamiek is een voorbode voor grote veranderingen die van invloed zijn op business modellen, de aard van digitale, sociale interacties en de technologie die collaboration ondersteunt.

Dit infocenter vertelt u meer over de impact die de combinatie van een sociale workflow en toenemende connectiviteit heeft op de toegankelijkheid tot content en voorziet in cruciale informatie over oplossingen voor Enterprise Collaboration.

BOX logoPowered by:


Virtualisatie en MobilityVirtualisatie & Mobility

Het is te laat om managers, verkopers en andere hooggewaardeerde werknemers hun keuze aan apparaten te verbieden. U moet dus een manier vinden om te gaan met de BYOD die al in uw omgeving bestaat, zonder het vergroten van het risico.

Dit InfoCenter Virtualisatie & Mobility ondersteunt Enterprise Mobility en BYOD-initiatieven en voorziet in cruciale informatie over oplossingen.

Citrix logoPowered by:


Bring your own Device | Mobile ITIT Goes Mobile

In een wereld waar 90% van de mobiele gebruikers hun apparaat 100% van de tijd binnen handbereik houden, moeten bedrijven en organisaties er zeker van kunnen zijn dat hun apps onmiddellijk kunnen worden uitgerold over een grote reeks van mobiele apparaten waaronder iOS en Android telefoons en tablets.


In dit InfoCenter leest u alles over het mobiel beschikbaar stellen van bedrijfsapplicaties.

powered by: IBM


NetwerkNetwork Security on the next level

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze eindgebruikers overal en altijd veilig kunnen werken en toegang hebben tot bedrijfsdata, ongeacht device, zonder dat de veiligheid van ons netwerk en onze gevoelige bedrijfsdata in het geding is? Welke stappen moeten wij zetten om de beveiliging van ons netwerk naar een hoger niveau te tillen?

 Bent u de wanhoop nabij? Geen zorgen, dit InfoCenter helpt u op weg!

powered by: IBM


Cybercrime MobileCybercrime: Let's talk about it!

Wat staat u dit jaar te wachten als het gaat om cybercriminaliteit? En hoe voorkom je een gerichte cyberaanval? Let’s talk about it is een initiatief voor IT-managers en organiseert workshops met als doel kennis uit te wisselen over cybercrime, mobile security en beveiliging van het datacenter en de cloud.

In dit infocenter alles over cybercrime trends en het voorkomen van digtale inbraak!

powered by  


Understanding Big DataBig Data

Big Data stelt bedrijven in staat verder te gaan dan het traditionele data warehouse, zodat nieuwe inzichten worden gecreëerd en op basis van die inzichten strategische besluitvorming kan worden verbeterd.

Dit infocenter heeft alles wat u moet weten over het inzetten van Big Data.

Powered by: IBM 

Cloud ComputingHet strategische belang van de Cloud

Business managers beginnen ook steeds meer de waarde van Cloud Computing te ontdekken Welke infrastructuur en applicaties heeft u hiervoor nodig en welke voordelen kunt u realiseren zodra uw huidige IT-omgeving is getransformeerd naar de nieuw situatie?

 Dit InfoCenter geeft antwoord op die vragen en toont het strategische belang van de Cloud aan!

Powered by: IBM 

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]