Kaseya en StorageCraft tekenen OEM-overeenkomst

07-03-2012

Samenwerking biedt klanten geïntegreerde business continuity

Kaseya®, ’s werelds grootste leverancier van software voor het automatiseren van het beheer van ICT-systemen, tekent een OEM-samenwerkingsovereenkomst met StorageCraft Technology Corporation. Dit softwarebedrijf ontwikkelt hoogwaardige oplossingen voor back-up, disaster recovery, systeemmigratie en databescherming voor servers, desktops en laptops. Het partnership van de twee innovatieve bedrijven biedt belangrijke voordelen voor bestaande klanten van Kaseya en StorageCraft, maar ook voor andere bedrijven die zoeken naar een hoogwaardige business continuity-oplossing.
ShadowProtect® van StorageCraft® biedt snelle en betrouwbare disaster recovery en databescherming voor server- en desktopomgevingen. De software beschermt zowel besturingssystemen en applicaties als MicrosoftTM Exchange en SQL. ShadowProtect voorziet ook in VirtualBoot™-technologie voor failover naar een virtuele machine, en in een virtuele converter voor het overzetten van ShadowProtect-back-ups naar virtuele machines.

“De betrouwbaarheid en snelheid van ShadowProtect past naadloos bij de systeembeheersoftware van Kaseya IT. Wij zijn ervan overtuigd dat dit partnership klanten van Kaseya de nodige rust biedt voor wat betreft back-up en disaster recovery van hun systemen en data”, zegt Curt James, vicepresident Marketing en Business Development van StorageCraft.

“StorageCraft loopt voorop in de markt voor business continuity”, zegt Jim Alves, Executive Vice-President van Kaseya. “De combinatie van onze technologieën biedt klanten zicht op een brede reeks van geïntegreerde oplossingen. Die helpen bij het terugdringen van downtime, vergroten van de stabiliteit en verbeteren de toegang tot data en systemen.”

Kaseya lanceert naar verwachting in het tweede kwartaal van 2012 een nieuwe module op basis van de ShadowProtect-technologie. De module is beschikbaar voor klanten die de Kaseya-software in eigen huis gebruiken en voor SaaS-klanten. Bestaande Kaseya-klanten die ShadowProtect gebruiken, kunnen deze oplossing centraal beheren met de Kaseya-webinterface.

De nieuwe module verbreedt de strategische benadering van Kaseya op het gebied van business continuity en is een aanvulling op Kaseya Online Backup, Kaseya Image Deployment en Kaseya Desktop Migration. Gezamenlijk bieden deze producten een complete oplossing voor tactische recovery en business continuity. Dit alles is geïntegreerd in, en te beheren met een enkelvoudig webgebaseerd platform. Dit is uniek in de wereld voor IT-systeembeheer.

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]