Nieuw Norton Secured Seal meest erkende keurmerk op het internet

26-04-2012

Symantec verenigt de krachten van VeriSign en Norton voor betere websitebescherming

Symantec Corp. verenigt de krachten van de merken VeriSign en Norton in het meest erkende keurmerk op het internet, de nieuwe Norton Secured Seal. Het keurmerk wordt in 170 landen meer dan een half miljard keer per dag getoond op websites, in zoekresultaten en browsers. De Norton Secured Seal geeft consumenten en bedrijven de garantie dat een website veilig en betrouwbaar is.

Door de combinatie van sterke merken, hebben Symantec en Norton het meest betrouwbare merk ontwikkeld voor bescherming van online informatie en identiteiten. Sinds de overname van VeriSign Authentication Services heeft Symantec door integratie van strikte websitebeveiliging en anti-malware technologieën zijn authenticatietak uitgebreid en toonaangevende oplossingen ontwikkeld. De organisatie werkt aan zijn positie als ’s werelds grootste en meest betrouwbare leverancier van Security Sockets Layer (SSL)-certificaten, door complexe beveligingsoplossingen voor websites aan te bieden. 

Keurmerk verbetert business, reputatie en klantrelatie
Voor zakelijke klanten biedt Norton Secured Seal veilige online ervaringen en een vergroting van zichtbaarheid en transacties. Het keurmerk trekt nieuwe bezoekers en potentiële klanten aan die cruciaal zijn voor het succes van een website. Dit leidt tot meer online verkeer en doorklikken en een hogere ranking bij zoekresultaten. Een Amerikaans online consumentenonderzoek1 toonde aan dat de herkenning van de Norton Secured Seal hoog is.

  • 94 procent van de consumenten is bereid hun online aankoop voort te zetten wanneer zij een NortonTM Secured Seal zien tijdens het betaalproces. Dit is meer dan andere keurmerken of wanneer er geen keurmerk is weergegeven.
  • 77 procent van de consumenten herkende de NortonTM Secured Seal vaker dan keurmerken van concurrenten.
  • 65 procent van de consumenten is het eens met de stelling dat wanneer een website het NortonTM Secured Seal toont, het veilig is om te browsen en dat de website geen virus geeft. Dit is meer dan elk ander online keurmerk.
  • 90 procent van de respondenten geeft aan niet door te gaan met een transactie als ze een browser zien met een waarschuwingspagina die aangeeft dat er geen veilige verbinding is.

Het beveiligen van consumentinformatie en het waarborgen van hun vertrouwen staat centraal bij Symantec. De Norton Secured Seal zorgt er voor dat organisaties hun online klantinformatie en -transacties veiligstellen tijdens al hun online activiteiten.

Norton biedt consumenten online veiligheid

  • Symantec’s consumentenproducten worden door meer dan 150 miljoen mensen wereldwijd gebruikt. Op ruim 60 procent van alle Windows-computers worden producten van Norton gebruikt.
  • De Norton Secured Seal is al bekend bij consumenten die Norton Safe Web gebruiken. Norton Safe Web is een site ranking, die voor consumenten onderscheid maakt tussen veilige en riskante sites. Daarnaast gebruikt Norton Safe Search Safe Web-technologieën om gebruikers site rankings te tonen bij zoekresultaten voordat ze een site bezoeken.
  • Wanneer consumenten de Norton Secured Seal zien, weten ze dat ze veilig kunnen communiceren, zaken kunnen doen en informatie uit kunnen wisselen op die website.

Beschikbaarheid
Om gebruikers een overzicht te tonen van de twee erkende namen in online beveiliging, is Symantec vanaf 17 april gestart met het gedurende twee weken automatisch updaten van alle VeriSign-keurmerken met de Norton Secured Seal. Deze overgang vereist geen actie van bestaande klanten. Bedrijven die zelf het keurmerk beheren, moeten de Norton Secured Seal handmatig updaten.


“Door de overname van VeriSign, breidt Symantec de kern van SSL uit om het meest uitgebreide beveiligingsportfolio binnen de markt kunnen bieden”, zegt Fran Rosch, vice president, Identity en Authentication bij Symantec. “Onze verschuiving naar het leveren van beveiligingsoplossingen voor websites, versterkt de beveiliging van data en informatiestromen. De Norton Secured Seal betekent een grote stap voor organisaties om meer vertrouwen van klanten te creëren.”

De Norton Secured Seal is nu beter in staat consumentenvertrouwen te creëren van organisatie en het MKB tot individuele ondernemers. MKB-klanten uit ons ‘early-adopter’-onderzoek voerden een A/B-test uit, waarin een vergelijking werd gemaakt tussen de twee keurmerken. De conclusie was dat de voorkeur wordt gegeven aan de Norton Secured Seal en dat het keurmerk ook herkend wordt door veel website bezoekers.

“Norton Secured Seal biedt het extra vertrouwen waar klanten naar op zoek zijn als ze een online-aankoop doen”, aldus Ryan Hansen, eigenaar van Timeless Wrought Iron. “Wat Norton ons levert op het gebied van veiligheid, SSL en het keurmerk, levert ons erg veel op.”

“Symantec is het merk dat ik herken wanneer je het hebt over veiligheid, beveiliging en technologie”, zegt Grant Szalay, medeoprichter en CEO van Payment Systems Group. “We zijn er zeker van dat het Norton Secured-keurmerk ervoor zorgt dat onze website als betrouwbaar en veilig wordt ervaren.”

Relevante Whitepapers

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]