Trulioo, Mobyface & BIO-PIN genomineerd voor identity en innovation Award 2015

15-04-2015

Trulioo, Mobyface & BIO-PIN  zijn genomineerd voor de identity en innovation Award 2015. Op 15 april 2015 wordt tijdens het IDnext event bekend gemaakt wie de opvolger wordt van idBCN en de prijs voor de beste innovatie op het vlak van digitale identiteiten in de wacht sleept.

Trulioo biedt een robuuste dienst aan voor online verificatie van identiteiten. Klanten van Trulioo hebben toegang tot meer dan 140 databronnen om 3 miljard identiteiten op hun waarde te kunnen verifiëren. MobyFace biedt een kostenefficiënte en veilige oplossing voor out-of-band verwerkingen op basis van sterke authenticatie. Via een mobiele app, is de gebruiker in controle van zijn digitale identiteit. Met behulp van de scan zorgt de app voor een lagere drempel voor online identificatie, persoonlijke informatie en andere soorten transacties te delen. Bio-pin maakt het mogelijk om patiëntgegevens en lichaamsmateriaal (via DNA) volledig anoniem op te slaan, terwijl er toch over en weer contact tussen de biobank en donor mogelijk is

Door deze award ondersteunen NVVB en IDnextplatform innovaties die de toekomst van onze digitale identiteiten vormgeven. Want digitale identiteitsoplossingen zijn essentieel voor online vertrouwen en een goede dienstverlening.

Jury

De jury bestaat uit een mix van experts en professionals zoals Christina Blancafort Andreu (idBCN), Douwe Lycklama (Innopay), Marie Johnson (Managing Director of the Centre for Digital Business Pty Limited), Jacoba Sieders (hoofd IAM ABN AMRO), Simon Rijsdijk (vice voorzitter NVVB en voorzitter van de jury), Winfried de Valk (Logius) en Nick Smaling (secretaris IDnextplatform).

IDnext congres

De award maakt onderdeel uit van de vijfde editie van het jaarlijkse IDnext congres dat experts, professionals en industriële partijen samenbrengt rondom de ontwikkelingen op het gebied van online en digitale identiteit. Het congres vindt plaats op 15 en 16 april 2015 in het NH Congrescentrum Leeuwenhorst te Noordwijkerhout.

Meer informatie over het programma en de award is te vinden op www.idnext.eu of www.digitalidentityaward.com.

 

Relevante artikelen:
Authenticatie | Cyber Security
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]