Microsoft voegt ai toe aan Dynamics 365 en Azure

26-09-2017

Ict-gigant komt met nieuwe programmeertaal voor quantum-pc

Microsoft voegt artifical intelligence (ai) toe aan Dynamics 365 en het cloudplatform Azure. Ook komt de ict-gigant met een nieuwe programmeertaal, geoptimaliseerd voor quantumcomputers. Deze taal is geïntegreerd in het softwarepakket Visual Studio en komt eind dit jaar gratis beschikbaar.

Dit maakt het bedrijf bekend tijdens het jaarlijkse ‘Ignite’-event in Orlando.
Dynamics 365 is uitgebreid met nieuwe ai-oplossingen (artifical intelligence), waaronder een intelligente, virtuele agent voor klantenservice, een intelligente assistent voor klantenservicemedewerkers en tools voor conversatiemanagement. Ook kondigt Microsoft een nieuwe programmeertaal aan die geschikt is voor schaalbare quantumcomputers.

Tijdens het Ignite-event wordt ook bekend gemaakt dat Microsoft artificial intelligence toepast in het cloudplatform Azure. Scott Guthrie, verantwoordelijk voor de cloud bij het bedrijf: ‘De Azure machine learning-tool heeft nieuwe vaardigheden, zoals de nieuwe machine learning workbench, die de ai-productiviteit van developers en data scientists verbetert. Zij kunnen nu machine learning binnen Azure inzetten om ai-modellen te ontwikkelen en toe te passen voor alle datatypes op elke schaal, zowel in Azure als on-premises.’  

Lees verder >>

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]