Barracuda, ValueBlue, Macaw en Microsoft in cloudmigratie

23-11-2017
Barracuda Networks werkt samen met ValueBlue, Macaw en Microsoft om klanten te helpen bij de migratie naar Microsofts Azure cloudplatform. Dankzij deze samenwerking hoeven bedrijven die hun it-processen naar de cloud willen verplaatsen, volgens het viertal niet langer zelf te overleggen met verschillende partijen om hun bestaande situatie te inventariseren. Ook hoeven ze niet langer na te gaan of de verschillende diensten die de cloudoplossing vormen, compatibel met elkaar zijn.

De samenwerkende partijen stemmen het uiteindelijke advies, waarin ook mogelijke optimalisatieslagen voor zowel it- als businessprocessen in kaart worden gebracht, onderling af. Dit geldt ook voor het beheer en de implementatie. ‘Dit zorgt ervoor dat het hele proces soepeler verloopt en klanten slechts één contactpersoon hebben. We willen hiermee een totaaloplossing bieden die optimaal aansluit op de behoeften van de klant’, aldus de vier bedrijven.

‘Bij de overstap van on-premise oplossingen naar de cloud hebben veel bedrijven vragen en specifieke verzoeken op het gebied van security en connectiviteit. Met deze samenwerking brengt iedere deelnemende specialist specifieke expertise mee om de klant te helpen het maximale uit de technologische mogelijkheden te halen’, zegt Ron Augustus, directeur customer success bij Microsoft Nederland. ‘Steeds meer organisaties overwegen een overstap naar de cloud en komen daarbij voor uitdagingen te staan rond de continuïteit, compatibiliteit en integratie. Door samen te werken met de vier deelnemende partijen, profiteren organisaties van bestaande expertise in cloud migratieprojecten, waarbij ieder bedrijf specifieke kennis en tools mee brengt voor een probleemloze transitie’, meent ook Raf Vervloessem, regional director Benelux bij Barracuda. 

Lees verder >>

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]