Partnership NovaGuide EPS en pragmatiQ

07-02-2018
Dankzij de NovaGuide EPS-oplossing kunnen medewerkers zonder kapitaalsintensieve opleidingstrajecten nieuwe softwareoplossingen en/of bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever onder de knie krijgen. Stap-voor-stap worden zij door de applicatie door de nieuwe software of een nieuwe bedrijfsproces geleid. Daarnaast kunnen zij direct hulp van experts binnen het bedrijf inroepen, mochten zij toch nog vragen hebben. Door de totale integrale oplossing werken medewerker efficiënter en besparen organisaties op opleidingskosten, maar in het bijzonder ook op beantwoorden van zogenaamde “how-to” vragen.
Door hun expertise samen te brengen, spelen NovaGuide en pragmatiQ in op de behoefte van klanten aan effectievere business implementaties. Beide partijen zijn zo in staat om een software of proces implementatie veel efficiënter en effectiever te implementeren. pragmatiQ brengt in deze samenwerking haar kennis over bedrijfsprocessen en software implementaties in, terwijl NovaGuide haar unieke EPS-software inbrengt gebaseerd op de 70-20-10 leermethode.
“Door deze unieke samenwerking kunnen wij veel efficiënter en effectiever nieuwe software oplossingen implementeren bij onze klanten”, zegt Vincent van der Biezen, directeur bij pragmatiQ. “Software implementaties trekken vaak een grote wissel op medewerkers, en de kennis opgedaan in een klaslokaal is vaak bij het verlaten van het lokaal al grotendeels verloren gegaan. Medewerkers willen direct als zij vastlopen in een processtap hulp krijgen en niet door diverse documenten moeten gaan voor een oplossing. Door de software van NovaGuide nu in te zetten, kunnen medewerker direct verder op weg geholpen worden.”
“Onze software zorgt aantoonbaar voor lagere kosten”, vult John van der Draai, directeur NovaGuide, aan. “Door de unieke leermethode 70-20-10 te integreren in onze software kunnen nieuwe medewerkers aantoonbaar direct aan de slag. Dit brengt lagere inwerkkosten met zich mee evenals minder telefoontjes naar een servicedesk”.
Met NovaGuide EPS wordt leren efficiënter, effectiever en duurzamer.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]