Samenwerking IGCN en Televic Healthcare

05-03-2018
IGCN is als gecertificeerd partner het aanspreekpunt voor Nederland voor de zorgcommunicatie van Televic Healthcare. Perfecte oplossingen in vooral de intramurale zorg, zoals ziekenhuis, gehandicaptenzorg, verpleeg- en verzorgingshuis.
IGCN zal de promotie, implementatie en support leveren dan wel in samenwerking met installatiebedrijven.
Met haar expertise en ervaring, staat IGCN garant om de zorg in Nederland op een adequate wijze te adviseren en te ondersteunen.

“Televic biedt een volwaardige en toekomstbestendige oplossing voor zorgcommunicatie”, aldus de heer De Kraker, directeur IGCN – ICT & Zorgcommunicatie. “Op basis van onze ervaring en expertise met zorgalarmering kunnen we in de zorgsector nu een professioneel platform aanbieden. Televic is binnen Europa een toonaangevende partij; dat biedt volop zekerheid naar de gebruiker”.

Bezoekers aan ‘Zorg & ICT 2018’ van 17 t/m 19 april a.s. in Utrecht kunnen dan de primeur van de innovatie van Televic medio 2018 al zelf ervaren en nadere toelichting hierover krijgen.
Hal 1 | Stand E132 en in theater 10 op 17 en 18 april van 11.30-12.00 uur.
Over IGCN
IGCN is actief zowel in ICT, VoIP en Zorgcommunicatie en heeft als organisatie een duidelijke hands-on mentaliteit. In samenspraak met de gebruiker wordt een optimale oplossing ontwikkeld, gerealiseerd en aansluitend support op maat geleverd, zowel remote als on-site.
Kijk voor meer informatie op www.igcn.nl

Over Televic Healthcare
Televic Healthcare ontwikkelt en produceert kwalitatieve producten voor verpleegoproep, intercom, toegangscontrole, patiënt multimedia en zorgregistratie binnen de gezondheidszorg; deze zijn aangepast aan de steeds hogere eisen binnen een evoluerende markt en worden toegepast in nieuwbouw en renovatieprojecten wereldwijd.

Televic Healthcare is een onderdeel van Televic, een internationaal bedrijf gespecialiseerd in innovatieve communicatie technologie. Televic, met hoofdkantoor in België, is werkgever van meer dan 700 werknemers en is werkzaam binnen heel Europa, Midden Oosten, Azië en de Verenigde Staten.
Kijk voor meer informatie op https://www.televic-healthcare.com/en

Contact gegevens
IGCN – ICT & Zorgcommunicatie
info@igcn.nl
+31 (0) 30 634 22 44
Peppelkade 46
3992 AK Houten – NL
www.igcn.nl

Contactpersonen:
Erik C. van Viegen, e.vanviegen@igcn.nl
Ben H. de Kraker, b.dekraker@igcn.nl

Televic Healthcare
healthcare@televic.com
+32 (0) 51 30 30 45
Leo Bekaertlaan 1
8870 Izegem - B
https://www.televic-healthcare.com/nl-be

Contactpersoon:
Olivier Billiau, O.Billiau@televic.com
Relevante artikelen:
Communicatie | Zorg
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]