Van bundelen zorg tot efficiënter multidisciplinair overleg

02-03-2018
Bezoek de gemeenschappelijke stand Nr 01.E010 in de jaarbeurs in Utrecht en ervaar meer over de showcase:
"Van bundelen zorg tot efficiënter multidisciplinair overleg".

De kracht van specialistische zorg bundelen vanuit meerdere ziekenhuizen is van levensbelang voor patiënten, met name in het geval van zeldzame aandoeningen. Een goede en snelle weergave van de gevraagde beeld- en informatie per patiënt, inzicht in het overlegproces en het stimuleren van onderlinge communicatie draagt bij aan beter multi disciplinair overleg (MDO).

Totstandkoming traject

Vanuit het Regionaal Academisch Kankercentrum Utrecht (RAKU), een samenwerking tussen drie ziekenhuizen; Meander Medisch Centrum, St. Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein en het UMC Utrecht, kwam de vraag om een nieuwe overdrachtsruimte te ontwikkelen waar moderne technologie slim wordt toegepast, zodat zorgverleners tijdens het MDO-overleg optimaal ondersteund worden. Om dit te realiseren is de unieke samenwerking tussen KALCIO Healthcare en Inter Visual Systems tot stand gekomen. Samen is er gewerkt aan een ontwerp en implementatie.

Show highlights
Tijdens Zorg & ICT 2018 presenteren wij samen met KALCIO Healthcare het nieuwe MDO-concept. In het kader van deze showcase zullen onderstaande show higlights gepresenteerd worden:

1) Kalcio Healthcare zal een theatersessie zal geven over het traject en de uitrol van dit vergaderconcept bij UMC Utrecht.
2) Op de stand zal er een demo-model van de vergadertafel inclusief geïntegreerde vergadertechniek zoals bij UMC Utrecht in gebruik genomen aanwezig zijn
3) Het concept zal onderbouwd worden met een whitepaper over efficiënter MDO-overleg.

Naast het nieuwe MDO-vergaderconcept, zullen uiteraard ook de laatste ontwikkelingen op gebied van specialisten werkplekken, digitale beeldroutering en integratie op de operatiekamer gepresenteerd worden.

Meer informatie: www.inter.nl en https://goo.gl/8hrJBj
Relevante artikelen:
Werkplekbeheer | Ziekenhuizen | Zorg
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]