Afhandelen zorgoproepen op je mobiel en toch goed bereikbaar!

01-03-2018
Integratie telefonie en zorgcommunicatie
Bij zorgorganisaties wordt er veelal gekozen om het telefonieplatform en het zorgcommunicatiesyteem met elkaar te integreren. Hierdoor kan de zorgprofessional gebruik maken van één mobiel device voor zowel telefonie als het afhandelen van zorgoproepen. Zo heeft de zorgprofessional de handen vrij voor het verlenen van zorg..

Telefonie functionaliteit
Tot op heden beschikken de apps die worden gebruikt voor het ontvangen en afhandelen van zorgoproepen veelal niet over belangrijke functionaliteiten die een ‘gewone’ telefoon wel heeft om een telefonische oproep goed af te handelen. Zo is intercollegiaal overleg en doorverbinden vaak niet mogelijk.

ANC Mobile Zorgapp
De ANC Mobile Zorgapp is de zorgapp van De Heer Medicom waarmee de zorgprofessional (zorg)oproepen kan ontvangen en afhandelen op zijn of haar mobiele device. Om de zorgprofessional efficiënter en effectiever zijn/haar werk te laten uitvoeren is het nu mogelijk om via de zorgapp door te verbinden naar een collega via een 'attendant transfer'.

Voordelen
We zetten de voordelen van het doorverbinden op de ANC Mobile Zorgapp voor u op een rij:
• Calls van buitenaf kunnen via de ANC Mobile Zorgapp worden
doorverbonden;
• Vooraf overleg tussen collega's mogelijk;
• Bij geen gehoor kan de call worden teruggenomen;
• Makkelijk doorverbinden door het gebruik van buttons.

Kom de live demo bekijken op stand 01.C122, de koffie staat voor u klaar!

Over de Heer Medicom
Onze oplossing
De Heer Medicom levert al meer dan 35 jaar zorgcommunicatiesystemen De producten en diensten worden ontwikkeld in overleg met de eindgebruiker. Hierdoor sluiten deze goed aan bij de behoeften en zorgvraag.
Dit gecombineerd met onze snelle reactietijd en goede service maakt De Heer Medicom een betrouwbare samenwerkingspartner.

Wij denken graag met u mee!
Vanuit onze kennis en ervaring van de zorg denken we graag met u mee om voor uw cliënten en organisatie tot de beste oplossing te komen.

Wilt u meer informatie over het doorverbinden op de ANC Mobile Zorgapp, neem gerust contact op met de afdeling verkoop via 046-4892550 of info@deheermedicom.nl.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]