Asterisque heef een groot hart voor de zorg

16-04-2018
Het verschil in de wereld van zorg en ICT
De mensen achter Asterisque zijn letterlijk opgegroeid in de zorg. Ze weten wat er in de markt speelt. Ze begrijpen frustraties en bezorgdheid die zorgverleners ervaren, maar zij beseffen ook hoe belangrijk het is om patiëntdata, zoals persoonlijke gegevens, onderzoeksgegevens en informatie over medicatie, diagnoses en ziekenhuisopnames goed te registreren. Met deze kennis weet Asterisque wat zorgverleners nodig hebben om hun administratieve taken zo goed en effectief mogelijk uit te kunnen voeren zonder dat dit ten koste gaat van hun aandacht voor hun patiënt.

Wat Asterisque kenmerkt is dat zij luisteren naar hun klanten en hun wensen. Asterisque biedt meer dan alleen een softwarepakket. Hun aandacht is gericht op zorgverleners, hun behoeften, hun wensen, de zorg die zij verlenen en hun zorginstelling en hoe zij een meerwaarde kunnen bieden voor deze zorgverleners. Asterisque ontwikkelt software die volledig modulair aanpasbaar is. Daarnaast is de software op basis van daadwerkelijk bestaande behoeften van haar klanten gebouwd en wordt hierop verder doorontwikkeld. Elk kwartaal volgen nieuwe functies; functies die klanten uit verschillende specialistische zorginstellingen nodig hebben om hun werk nog beter, nog gemakkelijker en nog efficiënter te kunnen doen. Asterisque houdt haar klanten graag tevreden. Daarom staat de organisatie open voor feedback en gaan ze hiermee aan de slag, want samen kunnen zij de zorg verbeteren.

Volledig aanpasbaar
Kenmerkend van Asterisque is dat het complete pakket passend naar elke situatie wordt opgeleverd. Zorginstellingen bepalen van welke functies zij gebruik willen maken. Zo blijft hun administratief proces overzichtelijk voor iedereen binnen de organisatie. Een voorbeeld hiervan is dat zorgpaden zo ingericht kunnen worden dat deze aansluiten bij de zorg van elke patiënt. Het is aan de zorgverlener hoe eenvoudig of complex hij/zij het zorgpad van hun patiënten wil inrichten. Het zorgpad van Asterisque is aan de hand van feedback van klanten in het afgelopen jaar verder geoptimaliseerd met een aantal nieuwe interessante mogelijkheden die tijdens de beurs zullen worden gedemonstreerd.

Een andere aantrekkelijke functie binnen Asterisque is het patiëntendashboard. Aan de hand van lay-outopties en widgets kan elke Asterisque-gebruiker zijn of haar dashboard naar eigen wens samenstellen. Op deze manier heeft een gebruiker in één oogopslag alle informatie die hij/zij nodig heeft om inzicht te krijgen in de situatie van de patiënt.

Zorg & ICT
Met veel trots presenteert Asterisque haar software met de nieuwe functies en mogelijkheden op de Zorg & ICT beurs. Bent u geïnteresseerd en wilt u zien hoe Asterisque in de praktijk werkt? En wat Asterisque precies voor een zorginstelling kan betekenen? Bezoek dan de stand van Asterisque in Hal 1, Stand C030.

Meer informatie over Asterisque
Asterisque biedt meer dan alleen software. Asterisque biedt gemak en eenvoud. Met de aandacht gericht op de klant, biedt Asterisque voor elke zorginstelling de juiste oplossing waarmee ze hun administratie op eenvoudige en efficiënte wijze op orde kunnen houden. Voor meer informatie bezoek onze website (www.asterisque.nl) of neem contact op met Pedro Cremers via telefoonnummer 06-31 94 7371 of per e-mail pedro@asterisque.nl.

/// einde persbericht ///
Relevante artikelen:
Bedrijfsvoering | Zorg
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]