E-WISE wint Like2Share Startup Award

23-11-2018
E-WISE geeft leerkrachten in het primair onderwijs en docenten in het voorgezet onderwijs eigenaarschap over hun eigen leerlijn. Met ons online cursusaanbod van ruim 80 cursussen kiezen leraren zélf hun nascholing, waar en wanneer zij dat willen. In samenwerking met de beste docenten worden actuele theorieën besproken die de praktijk niet uit het oog verliezen. Op deze manier valt er altijd iets te kiezen wat aansluit bij de eigen interesses en leerbehoeftes. Benieuwd naar ons aanbod? www.e-wise.nl

Jury van de Startup Award
De jury van de derde Startup Award bestond uit een aansprekende groep innovators, ondernemers en onderwijsexperts bereid gevonden om de inzendingen te beoordelen. De jury bestond uit de volgende leden:
Vincent Everts – Trendwatcher
Theo Douma – Voorzitter CvB O2G2 en lid Platform Onderwijs2032
Martin Diepeveen – Educatie manager MS Nederland
Sarah Jane Earle – Manager museale zaken Communicatiemuseum
Mieke van Heesewijk – Programmamanager SIDN Fonds
Erwin van der Zande – Bright

"De jury prijst niet alleen de directe waarde van de hoogwaardige e-learning cursussen voor de concrete praktijk van docenten, maar ook de professionele aanpak en de schaalbaarheid van het product. E-WISE geeft leraren eigenaarschap over hun eigen leerlijn door zowel een breed aanbod te realiseren en dat aanbod plaats en tijd onafhankelijk aan te bieden, waardoor leraren flexibel en tijdsefficiënt aan hun persoonlijke ontwikkeling kunnen werken. E-WISE, gefeliciteerd!" (startup-award.nl)


www.e-wise.nl

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]