Crazy COOL Christmas Weeks - 6 maanden geen abonnementskosten

18-12-2018
Met het COOL platform heb je al jouw digitale lesmateriaal op een plek. Met een plaatjeslogin of een geschreven wachtwoord krijg je in één keer toegang tot al het lesmateriaal. Ook vind je alle Google Apps terug in het COOL portaal. Als leerkracht zet je makkelijk opdrachten klaar met bijvoorbeeld Google Classroom. Leerlingen maken de opdrachten en leveren deze online in. Nakijken en cijfers toekennen is makkelijker dan ooit! Het COOL platform wordt gekoppeld aan jullie huidige lesmethodes en aan het leerlingadministratiesysteem. Verder zijn er verschillende koppelingen mogelijk op aanvraag. Het COOL leerplatform is geschikt voor zowel het primair onderwijs als het voortgezet onderwijs.

Je hebt bij ons de keuze uit twee abonnementsvormen:

Met JustCOOL krijgen alle leerlingen en medewerkers toegang tot het COOL portaal en support op afstand;
Met SuperCOOL krijgen alle leerlingen en medewerkers toegang tot het COOL portaal, beheren wij het schoolnetwerk, de vaste pc’s en alle Chromebooks en krijg je support op afstand en op locatie.

Overstappen naar de cloud lijkt misschien lastig, maar wij maken het makkelijk en overzichtelijk. In drie fases gaan we je helpen met de overstap. Als eerste doen we een intake. Hierbij komen we langs op school en kijken we naar wat er nodig is om te kunnen migreren. Ook geven we advies over de wifi of Chromebooks. Daarna komt de migratie. Dit is de dag dat de school wordt overgezet naar de cloud. Als alles geregeld is, komen we langs voor de Floorwalk. We kijken of alles goed aangesloten is en of iedereen kan inloggen. We gaan niet weg voor dat alles werkt. Als laatste krijgen de medewerkers een training over het COOL portaal en het gebruik van de Google Apps.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]