Ontdek de volgende stap in wiskunde!

07-01-2019
Het slimme digitale wiskundeschrift
De leerling werkt opgaven - net als in een wiskundeschrift - stapsgewijs uit. Alleen dan digitaal.
SmartWiskunde herkent de gekozen oplossingsstrategie en geeft per stap direct waardevolle hints en feedback. Adaptiviteit zorgt ervoor dat opgaven continu afgestemd zijn op het niveau van de leerling. Daarbij ondersteunt SmartWiskunde de leerling met interactieve theorie die de lesstof stap voor stap uitlegt.

Grip op het leerproces
Het docentendashboard geeft een actueel en gedetailleerd inzicht in de kennis, vaardigheden en aandachtsgebieden van elke leerling. Op basis van waardevolle informatie stuurt u het leertraject - waar nodig - eenvoudig bij en bereidt u efficiënt lessen voor.

Maak eenvoudig lessen op maat
Als docent kunt u het lesmateriaal van de methode volledig naar wens arrangeren en inzetten. U bepaalt de volgorde en hoeveelheid van het lesmateriaal. U bent leidend, niet de methode.
Het lesmateriaal is ook gekoppeld aan de leerlijnen van methodes van andere uitgevers. Daardoor is SmartWiskunde ook perfect te gebruiken als uitbreiding op uw huidige methode.

Om zelf de kracht van SmartWiskunde te ervaren kunt u geheel vrijblijvend de online demo doen. Kijk op www.smartwiskunde.nl en ontdek de mogelijkheden.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]