Praktische toepassingen bij Wireshark Training.

26-09-2019
Als enige erkende Wireshark-trainingsacademie in Europa, officieel erkend door de Wireshark Foundation, heeft SCOS Software de trainingen uitgebreid met praktische voorbeelden! Onder leiding van deskundige instructeurs die hun jarenlange ervaring hebben omgezet in een praktische en op oplossingen gebaseerde praktijkgerichte training.

Gebruikmakend van open-source software zoals Wireshark, NMAP, Bro en C2 Cloud Command and Control-systeem in combinatie met geselecteerde, geavanceerde hardware tools worden de studenten nu de meest effectieve real-world oplossingen aangeboden. Voorbeelden van hardware-oplossingen die deel uitmaken van onze training zijn toonaangevende technologieën zoals ProfiShark, Catchwire, WaveXpert, WiFi PineApple, Plunder Bug, Software-defined Radio (SDR) technologie en tal van andere producten.

In de komende trainingen zullen praktische toepassingen behandeld worden:

07-11 October 2019 TCP/IP Analysis and Troubleshooting with Wireshark
14-18 October 2019 Advanced Network/Security Analysis using Open Source Tools
21-25 October 2019 WiFi / 802.11 Network Analysis and Security

Verder biedt SCOS Training ook een gespecialiseerd leerplan dat is afgestemd op de unieke vereisten voor Law Enforcement en overheid / militaire organisaties, onderwezen door voormalige instructeurs voor militaire en Law Enforcement onderdelen.
Meer inlichtingen:
http://www.scos.training
http://www.tcpip.training
info@scos.nl

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]