VARIOGATE 26 & VARIOGATE 26ED

01-10-2019
De doorlaatinrichting/veiligheidskantelhek van het kantelprincipe VARIOGATE® 26: Het beweegbare deel van het veiligheidskantelhek beweegt zich over de goederen heen. Deze veiligheidssluis is geschikt voor een maximale last- / pallethoogte van 2600mm en een maximale last- / palletdiepte van 1500mm. De VARIOGATE® type 26 doorlaatinrichting is een toestel dat dient ter bescherming van mensen, die zich in de buurt van opsteekpunten in etages bevinden. Tevens voorkomt men dat goederen naar beneden vallen en hierdoor letsel veroorzaken bij passanten of schade toebrengen aan goederen op de begane grond.

Door onachtzaamheid, haast of slordigheid worden wegneembare hekjes, deurtjes of kettinkjes (etc.) in opsteekpunten van etages namelijk zéér vaak niet gesloten. Dit met alle gevaarlijke gevolgen van dien. VARIOGATES, ook wel kantelhek of veiligheidskantelhek genoemd, bieden dan ook de enige goede en veilige afscherming voor opsteekpunten in etages. Dit product is binnenkort Tüv gecertificeerd tot een breedte van 2.400mm. Maatwerk is op aanvraag leverbaar.

Standaard is de Variogate 26 geschikt voor de volgende maatvoering aan lading:

Hoogte: 2.600 mm
Diepte: 1.500 mm
Breedte: 1.200 – 1.600 -2.000 of 2.600 mm
Inbouwmaten Variogate 26:

Hoogte: 2.900 mm
Diepte: 1.785 mm
Breedte: 1.600 – 2.000 -2.400 of 3.000 mm

Overigens is dit toestel ontwikkelt door de vraag ontstaan in de markt naar grotere VARIOGATES. Dit omdat de te verplaatsen ladingen tegenwoordig groter worden. Als uw situatie teveel afwijkt voor dit toestel, kunnen wij u een maatwerk oplossing aanbieden waarvoor wij geheel vrijblijvend een inmeetbezoek voor uw VARIOGATE kantelhek bij u inplannen. Daarnaast zijn op aanvraag ook technische tekeningen beschikbaar. Zo is er bijvoorbeeld ook een VARIOGATE 26ED, een extra diep toestel, beschikbaar!
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]