MendriX voor 5e keer bekroond met FD Gazelle voor snelle groei

28-10-2019
De vraag naar complete transportsoftware, in combinatie met mobiele oplossingen, blijft – mede door een groeiende transportsector – toenemen. MendriX speelt in op die vraag door hét meest complete TMS door te ontwikkelen op basis van vragen van klanten en ontwikkelingen in de markt.

Mark van der Hijden en Laurens van Run, oprichters van het bedrijf zijn dankbaar voor deze erkenning in de vorm van de FD Gazelle: “Deze award is een bekroning voor klanten, partners, maar in de eerste plaats voor het hele MendriX team. Voor de vijfde keer op rij benoemd worden, zou nooit gelukt zijn zonder onze mensen, en de klanten, die het avontuur met MendriX aangingen. We zijn trots op onze mensen en op onze klanten die dit samen met ons hebben gerealiseerd.”

Over de FD Awards
De FD Gazellen Awards – een initiatief van Het Financieel Dagblad – worden dit jaar voor de 16e keer toegekend aan Nederlandse bedrijven die een onafgebroken omzetgroei van gemiddeld 10 tot 20% over een periode van drie jaar hebben laten zien. Daarnaast gelden er een aantal andere criteria, waaronder financiële gezondheid en winstgevendheid, waaraan MendriX ruimschoots voldoet.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]