Gratis pilot Biodynamische verlichting

15-01-2020
Licht, of gebrek daaraan, heeft grote invloed op onze biologische klok. Meer daglicht maakt ons energieker en opgewekter. Cliënten in de intramurale zorg zijn, net als nachtzorgmedewerkers in het nadeel. Biodynamische verlichting heeft een positief effect op het bioritme én het slaap- en waakritme. Met de gratis pilot bij u op locatie ontdekt u de voordelen van biodynamische verlichting voor uw cliënten en/of nachtzorgmedewerkers. Uiteraard vertellen wij u alles wat u wilt weten over biodynamische verlichting op onze stand (B056) tijdens de Zorg & ICT 2020

Biodynamische verlichting creëert een omgeving met indirect licht dat verandert gedurende de dag. Onderzoek heeft aangetoond dat deze natuurlijke simulatie van het daglichtverloop een serieuze bijdrage levert aan verbetering van het slaap en- waakritme en aan het verminderen van onbegrepen gedrag bij psychogeriatrische cliënten.

Daarnaast heeft het positieve invloed op het gezichtsvermogen en cognitie wat valincidenten voorkomt en maakt het uw cliënten weer actiever. Biodynamische verlichting levert daarmee een aanzienlijke bijdrage aan de kwaliteit van leven en het welzijn van uw cliënten. Uw medewerkers in de nachtzorg profiteren ook van deze innovatieve verlichting. De nadelige effecten door verstoring van hun slaap-waakritme is hiermee verleden tijd. Biodynamische verlichting zorgt er voor dat centralisten fitter aan hun dienst beginnen en het werk veel prettiger en beter uitvoeren.

Vraag de gratis pilot* aan via www.hertek.nl/licht. De pilot bij u op locatie omvat:
- Plaatsing van biodynamische verlichting
- Informeren van uw personeel
- Advies en ondersteuning
- Evaluatie en rapportage van resultaten
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]