Davy van Iersel leidt Fujitsu Nederland

10-01-2022
Fujitsu Nederland heeft per 1 januari Davy van Iersel benoemd tot de nieuwe managing director. Hij neemt het stokje over van Bas de Reus die een halfjaar geleden vertrok naar cloudprovider Tilaa. Van Iersel gaat zich bezighouden met de dagelijkse bedrijfsvoering van de Nederlandse tak van het ict-bedrijf.

Van Iersel heeft Business Economics op de Fontys Hogeschool afgerond en vervulde in de daaropvolgende twintig jaar tal van managementposities binnen (inter)nationale it-bedrijven. Zo was hij general manager bij Unisys Nederland, net zoals dat hij daar een director-rol vervulde op EMEA-niveau in het aanbieden van services aan de publieke sector. In zijn vorige rol was hij ruim een jaar vicepresident sales bij Capgemini.

‘Mijn focus ligt op het helpen van klanten om hun doelstellingen te behalen door middel van het inzetten van technologie’, zegt Van Iersel over zijn nieuwe rol bij Fujitsu Nederland. ‘De kracht van digitale transformatie ligt bij de mensen, die met hun kennis en creativiteit in staat zijn te innoveren. Ik wil zowel collega’s als klanten vanuit deze visie verder helpen.’

Lees verder >>

Relevante artikelen:
Loopbaan
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]