Interstellar neemt Datamex Automatisering over

20-04-2022
Interstellar, een bundeling van merendeels Brabantse Microsoft-partners, neemt Datamex Automatisering uit Breda over. Deze aanbieder van beheerde diensten gaat nauw samenwerken met streekgenoot DataByte uit Steenbergen, eveneens onderdeel van Interstellar.

Met de acquisitie versterkt de Interstellar-groep zijn positie in Zuid-Nederland. Interstellar waarachter het Twentse Quadrum Capital zit, heeft inmiddels meer dan 650 medewerkers en een omzet van ruim 140 miljoen euro. 

Net zoals de andere overgenomen mkb-bedrijven blijft Datamex met zijn veertig medewerkers zelfstandig opereren. Het managementteam staat onder leiding van directeur Jazdan Tabe. Het bedrijf behoudt zijn eigen visie en strategie. Rik Peters, de huidige eigenaar die het bedrijf in 2011 overnam van zijn vader, treedt met de overname af. 

Van oudsher combineert Datamex erp- en managed services-activiteiten. De Business Central ERP-activiteiten waren eerder dit jaar al ondergebracht bij het Belgische iFacto Business Solutions.

Lees verder >>

Relevante artikelen:
IT beheer
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]