Stem nu voor Dutch Blockchain Awards 2022!

07-11-2022

Dertig genomineerden in zes categorieën

Blockchain Netherlands (BCNL) Foundation heeft de genomineerden bekendgemaakt voor de Dutch Blockchain Awards 2022. In totaal derig genomineerden verdeeld over zes categorieën maken nog kans om een prijs te winnen. De winnaars worden op woensdag 23 november bekendgemaakt tijdens de Dutch Blockchain Week, stemmen kan tot en met vrijdag 18 november 2022..

De Dutch Blockchain Awards worden in 2022 voor de derde keer uitgereikt. De afgelopen weken hebben BCNL, een community voor blockchain-, crypto- en dlt-startups/-scale-ups in Nederland, en Computable, dat mediapartner van de Dutch Blockchain Awards is, vele inzendingen binnengekregen. De selectiecommissie heeft hieruit de finalisten geselecteerd. Daarbij is gekeken naar relevantie, impact, exposure, tech readyness en andere factoren. De genomineerden in de categorie BCNL Community Award werden geselecteerd op basis van hun betrokkenheid bij de community en de mate dat er exposure is gecreëerd.

Met het bekendmaken van de genomineerden start ook het stemproces. De publieksstem bepaalt wie er in de zes categorieën gaan winnen. Stemmen op de genomineerden van de Blockchain Awards 2022 kan tot en met vrijdag 18 november. De winnaars worden op woensdag 23 november tijdens de Dutch Blockchain Week bekendgemaakt. Registratie voor dit event is gratis.

Lees verder >>

Relevante artikelen:
Data management
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]