Red Hat verliest zijn kleur niet aan IBM

01-09-2023

Event | Red Hat Summit 2023, Boston

Vier jaar na de overname door IBM (2019) vaart het eigenzinnige opensourcebedrijf Red Hat zijn eigen koers. Onder de vleugels van ict-reus Big Blue weet het bedrijf zijn bravoure te behouden en kondigt het nieuwe oplossingen aan. De Red Hat-cultuur is blijven bestaan.

Zoveel werd duidelijk tijdens Red Hat Summit 2023, de eerste full live-versie na de pandemie die eerder dit jaar plaatsvond in Boston. Het evenement gaat zo mogelijk niet de boeken in als de grootste editie ooit, maar wel als één van de grootste. Want minstens vijfduizend gebruikers, klanten en sponsors.

Wat dat betreft is Boston als plaats van handeling slim gekozen. De capital en grootste stad van de staat Massachusetts is een van de oudste en rijkste steden van de VS. De keuze voor deze inspirerende metropool heeft alles te maken met het daar aanwezige Boston Convention and Exhibition Centre, een van de grootste tentoonstellingscentra in het noordoosten van het land, met ongeveer 516.000 vierkante meter aan aaneengesloten tentoonstellingsruimte. En dan grepen ook nog eens tal van workshops, (signeer)sessies, cursussen en demonstraties plaats in twee belendende megahotels. Het levert een ervaring op die iets weg heeft van de verdrinkingsdood. Of om het vriendelijker uit te drukken, het event bijwonen doet je naar adem happen.

Lees verder >>

Relevante artikelen:
Open source | Linux
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]