Cavex geeft opdracht voor CRM implementatie aan Systony

30-06-2009

Systony zet zijn tanden in CRM-opdracht van producent en leverancier van tandheelkundige materialen.

Systony, ontwikkelaar en leverancier van software voor relatiebeheer en CRM, heeft de opdracht gekregen om Maximizer CRM 10.5 bij Cavex, de producent en leverancier van tandheelkundige materialen, te implementeren. Cavex maakte al gebruik van een van de eerste instapvarianten van Maximizer, en heeft nu besloten over te gaan op de professionele editie die zowel een efficiënt beheer van klanteninformatie als brede marketingondersteuning biedt.

Cavex streeft met de nieuwe CRM-omgeving, waarvan de implementatie in juli van start zal gaan, twee doelen na. Allereerst wil het bedrijf alle relatiegegevens op een eenvoudige wijze inzichtelijk en up-to-date maken. De relatiebeheerders van het bedrijf hebben contact met intermediairs die op hun beurt tandartsen bedienen. Cavex wil niet alleen deze tussenpersonen benaderen, maar door middel van informatieve marketingmailings ook direct contact leggen met tandartsen. Dankzij de flexibele interface van Maximizer CRM kunnen relatiebeheerders niet alleen op kantoor in de CRM-applicatie werken; met MaxMobile krijgen zij ook buiten de deur via internet en Blackberry toegang tot het systeem. Door het klantenbestand te verbreden én te verdiepen met meer informatie over de klanten, bereikt Cavex het tweede doel van de overstap op een professioneel CRM-systeem: het realiseren van meer omzetgroei in de aankomende vijf jaar. Systony kan in de toekomst tevens het financiële systeem Exact aan Maximizer CRM koppelen. Hierdoor kunnen de relatiebeheerders van Cavex ook toegang tot de factuurhistorie van de klant krijgen, dat de efficiëntie zeer verhoogt.

Over Systony
Systony is ontwikkelaar en leverancier van intelligente softwaresystemen. Het bedrijf is gespecialiseerd in Customer Relationship Management (CRM) softwareontwikkeling en databaseoplossingen. Systony is binnen Nederland de enige geselecteerde partner van Maximizer Software, een vooraanstaande leverancier van betaalbare, innovatieve en hoogwaardige softwaresystemen op het gebied van CRM. Systony bedient klanten in een breed marktspectrum van het MKB tot middelgrote en grote ondernemingen. Daartoe behoren onder meer Koninklijke Auping, DutchView, NPS, Akzo Nobel, Banco Finantia, Cathay Pacific, Gilson, NOTOX, Gemeente Waalwijk en Foto Konijnenberg. Meer informatie kunt u vinden op www.systony.nl.

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]