Avaya levert nieuwe telefonieapparatuur voor CCC’s van ABN AMRO

18-12-2009

Avaya heeft de nieuwe telefonieapparatuur geleverd voor de vijf Customer Contact Centers (CCC’s) van ABN AMRO. De nieuwe omgeving is volledig op Internet Protocol (IP) gebaseerd en voorziet onder meer in centrale voice-recording.

Met duizenden telefoongesprekken per dag behoren de CCC’s van ABN AMRO tot de grotere callcenters van Nederland. Voor de dienstverlening is het cruciaal dat de klanten snel en effectief te woord gestaan worden. Chris de Jongh, Managing Director van Avaya Nederland: “Convergentie biedt vooral in contactcenters grote voordelen. Wij bieden in dit verband een unieke combinatie van IP-telefonie en voice-recording. Die maakt het onder meer mogelijk om gesprekken centraal te routeren en vast te leggen voor decentrale locaties. ABN AMRO beschikt met de nieuwe infrastructuur over een toekomstvaste en flexibele omgeving voor hoogwaardige dienstverlening aan klanten. We zijn er dan ook erg trots op dat ABN AMRO de komende jaren onze technologie inzet als basis voor de communicatie in zijn Customer Contact Centers.”

Avaya heeft de Avaya Communication Manager-oplossing geïnstalleerd. Met deze infrastructuur kunnen bedrijven kosten verlagen door vereenvoudigd beheer, minder complexiteit en minder onderhoud. Dit systeem is redundant en daarom optimaal beschikbaar.

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]