Trend Micro lanceert vier nieuwe productseries voor (middel)grote bedrijven

15-01-2010
Trend Micro introduceert een nieuw productportfolio voor (middel)grote organisaties. Het Trend Micro Smart Protection Network ondersteunt deze oplossingen. Bedrijven kunnen met de nieuwe producten de meest recente online bedreigingen effectief blokkeren en hun netwerken, eindpunten en servers waterdicht beveiligen. Tegelijkertijd realiseren ze met de oplossingen aanzienlijke kostenbesparingen.

Beheerkosten van beveiligingsoplossingen vormen voor veel organisaties een aanzienlijk deel van de beveiligingsuitgaven. De nieuwe Trend Micro Enterprise Security-portfolio’s bieden organisaties uitstekende bescherming. Daarnaast verminderen ze de tijd die het kost om contentbeveiligingsoplossingen te kopen, te implementeren en te beheren. Volgens recent onderzoek[1] reduceren Trend Micro-oplossingen het aantal infecties met zestig procent en verlagen ze de beheerkosten met veertig procent in vergelijking met traditionele beveiligingsoplossingen.

Het Trend Micro Smart Protection Network zorgt voor de infrastructuur achter de nieuwe productseries. Dit onderscheidt de producten van concurrerende oplossingen. De Trend Micro-producten gebruiken een aantal hoogwaardige technologieën en combineren internetgebaseerde (of “in-the-cloud”) technologieën met client-gebaseerde methodieken. Zo biedt Trend Micro klanten altijd en overal directe toegang tot de nieuwste en krachtigste beveiliging – vanuit huis, op het bedrijfsnetwerk en onderweg.

De vier nieuwe productseries

  • Trend Micro Enterprise Security Suite
  • Trend Micro Enterprise Security for Endpoints and Mail Servers
  • Trend Micro Enterprise Security for Gateways
  • Trend Micro Enterprise Security for Endpoints
Trend Micro voegt deze vier productseries toe aan zijn huidige Trend Micro Enterprise Security for Communication and Collaboration-aanbod. Met dit totaalpakket biedt Trend Micro een breed scala van producten die naadloos onderling integreren en voldoen aan specifieke behoeften van (middel)grote organisaties.

Trend Micro Enterprise Security Suite, de belangrijkste en meest uitgebreide productserie binnen het aanbod van Trend Micro-beveiligingsoplossingen, is een centraal te beheren oplossing. Deze beveiligt de internetgateway, mail en file servers, desktops, laptops en mobiele apparaten. Trend Micro Enterprise Security Suite biedt maximale bescherming tegen virussen, spyware, spam en samengestelde bedreigingen – inclusief webbedreigingen.

“Met de nieuwe Trend Micro Enterprise Security-oplossingen helpen we organisaties bij het effectiever en efficiënter uitvoeren van hun beveiligingsactiviteiten. De oplossingen zijn gebaseerd op diepgaand marktonderzoek”, zegt Dan Glessner, Vice-President Global Enterprise and Data Center Marketing van Trend Micro. “Een groeiend aantal organisaties zoekt naar een manier om uiteenlopende beveiligingsproducten op verschillende netwerkpunten te verenigen. Zo kunnen ze hun beveiliging consolideren in enkele uitgebreide beveiligingsoplossingen van marktleiders. Trend Micro is duidelijk een van deze betrouwbare partijen.”

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]