Avaya maakt roadmap voor zakelijke communicatie bekend

19-01-2010

Integratie met voormalig Nortel Enterprise Solutions-portfolio versnelt uitvoering Avaya-visie op communicatie voor zakelijke effectiviteit

Avaya ontvouwt haar visie op de toekomst van zakelijke communicatie. Het bedrijf presenteert in dat verband de stappen die het neemt om de producten en diensten van het onlangs overgenomen Nortel Enterprise Solutions te integreren. Avaya zet zo een nieuwe standaard voor zakelijke communicatie.

De visie van Avaya is gebaseerd op ‘open’ standaarden, voor communicatie geschikte bedrijfssystemen en effectieve real-time geïntegreerde communicatie. Grote en kleine organisaties kunnen met behulp van Session Initiation Protocol (SIP) naadloos en in eigen tempo overstappen op nieuwe communicatiemogelijkheden en tegelijkertijd bestaande investeringen in communicatieapparatuur beschermen. De communicatiesystemen van Avaya stroomlijnen de bedrijfsprocessen door real-time communicatie te bieden op de plaatsen waar ze een concrete toegevoegde waarde bieden. Gebruikers werken effectiever doordat ze toegang hebben tot informatie die relevant is voor hun specifieke taak op dat moment.

“De geïntegreerde roadmap die we vandaag presenteren, ondersteunt ons commitment om klanten de geavanceerde communicatiemogelijkheden te bieden, die ze nodig hebben voor bedrijfsvoering en de groei van de onderneming”, zegt Alan Baratz, Senior Vice-President en President Global Communications Solutions van Avaya. “Bij het ontwikkelen van het portfolio was voor ons het belangrijkste om onze klanten en partners de beste en meest kosteneffectieve systemen te bieden.”

De nieuwe roadmap die Avaya vandaag introduceert, bouwt voort op het bestaande Avaya-portfolio, met daarin geïntegreerd functionaliteit uit de Nortel Enterprise Solutions. Belangrijke onderdelen van de roadmap zijn:

Unified Communications

Avaya Aura™ vormt de kern van het Unified Communications-portfolio (UC) van Avaya. Dit is een op SIP gebaseerd communicatieplatform dat complexe communicatienetwerken samenbrengt. Avaya Aura omvat bewezen mogelijkheden om infrastructuurkosten te verlagen en ondersteunt de eenvoudige inzet van gecentraliseerde samenwerking en customer service. De oplossing biedt een upgradepad voor alle bestaande spraak- en UC-klanten van Nortel. Vanuit de roadmap verhoogt Avaya de waarde van Avaya Aura door toevoeging van de Avaya (voorheen Nortel) Agile Communications Environment (ACE). ACE gebruikt een Service-Oriented Architecture en webservices om het snel ontwikkelen van communicatieapplicaties mogelijk te maken.

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]