Citrix brengt complete virtuele netwerkoplossing op de markt

04-03-2010

Software-gebaseerde virtual appliances Citrix Branch Repeater VPX en Citrix Access Gateway VPX geïntroduceerd

Citrix brengt twee virtuele netwerkoplossingen op de markt, die de voordelen van server- en desktopvirtualisatie uitbreiden naar virtuele netwerken. Citrix Branch Repeater VPX is een WAN-geoptimaliseerde virtual appliance die virtuele desktops en applicaties in ‘high definition’ levert aan eindgebruikers. Met de virtual appliance Citrix Access Gateway VPX krijgen gebruikers op elke locatie een veilige toegang tot hun applicaties.

De twee nieuwe oplossingen combineren de voordelen van hardware netwerk-appliances met de eenvoud, flexibiliteit en lage kosten van software appliances. De virtual appliances vormen samen met Citrix NetScaler VPX een complete virtuele netwerkoplossing die virtuele desktops en applicaties vanaf duizenden datacenters en cloud-aanbieders on-demand levert aan gebruikers, op elk moment en elke locatie.

Citrix VPX is een fundamenteel andere benadering van netwerkoplossingen, die is ingegeven door een steeds verder gaande samensmelting van virtualisatie- en netwerktechnologieën in moderne datacenters en cloud-architecturen. Citrix levert een open, flexibele oplossing die gecombineerd kan worden met de technologieën waar klanten al in hebben geïnvesteerd.

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]