Het Nieuwe Werken breekt definitief door in 2012

07-12-2011

Het Nieuwe Werken (HNW) groeit sterk en zal in 2012 definitief doorbreken in Nederland. Bezuinigingen, concurrentiedruk maar ook de bewezen toegevoegde waarde van Het Nieuwe Werken zorgen voor een snelgroeiend enthousiasme onder ondernemers. Zo blijkt uit recent onderzoek dat bijna 50% van de bedrijven in Nederland zich nu al nadrukkelijk richt op Het Nieuwe Werken. Hiermee wordt mobiel werken steeds meer business as usual en wordt het virtueel kantoor steeds drukker. Met Het Nieuwe Werken kunnen medewerkers overal waar een Internetverbinding is werken. Standaard toepassingen en bedrijfskritische applicaties die normaliter alleen op het kantoor beschikbaar zijn kunnen – dankzij Cloud Computing – nu overal en altijd worden benaderd. Juist deze flexibiliteit maakt Het Nieuwe Werken zo geliefd onder werknemers én werkgevers. IT-dienstverlener Manetti-IT (www.manetti-it.nl) uit Lelystad is expert in het realiseren en hosten van Internetdiensten om zo Het Nieuwe Werken voor iedere onderneming mogelijk te maken.

Bekijk hier Alle voorspellingen voor 2012

Business doelstelling eenvoudiger bereiken
“Voor ondernemers is Het Nieuwe Werken een prima optie om de eigen zakelijke doelstellingen van 2012 te gaan realiseren”, stelt Maurice Tognetti, eigenaar van Manetti-IT. “Het biedt meer maatwerk en inspiratie voor medewerkers en maakt organisaties slagvaardiger en efficiënter. Medewerkers kunnen veilig en overal, dus onafhankelijk van werkplek- of platform met elkaar werken.” De techniek rondom Het Nieuwe Werken is gebaseerd op Cloud Computing. Daarbij worden gegevens en computerprogramma’s niet langer opgeslagen op de harde schijf van de computer. De gegevens van klanten van Manetti-IT staan veilig in een Nederlands datacenter, dat alleen via een beveiligde internetverbinding te benaderen is. Dure computers maken hierdoor steeds vaker plaats voor eenvoudige apparaten met alleen een internetaansluiting. Tognetti ziet het belang van Cloud Computing snel toenemen. “Naast een enorme flexibiliteit werken de ondernemingen die via ons Cloud Computing afnemen altijd met de nieuwste software. Extra kosten voor onnodige dure licenties en updates zijn met de opkomst van Cloud Computing ook definitief verleden tijd!”

Cloud Computing voor iedere organisatie winstgevend!
Het gebruik van Cloud Computing helpt ondernemers met een efficiëntere bedrijfsvoering. Ondernemers – van starter tot grote organisatie - kunnen fikse bezuinigingen realiseren en dat is mooi meegenomen binnen het huidige economische klimaat zijn. “Hardware, onderhoud en licenties zijn grote kostenposten voor ondernemers”, vervolgt Tognetti. “Dure licenties en snel verouderde servers drukken zwaar op de begroting, maar met de opkomst van Cloud Computing zal daar snel verandering in komen. Met Cloud Computing kan de IT flexibel worden ingekocht naar daadwerkelijke afname, hierdoor betalen ondernemers alleen voor wat ze gebruiken. Bedrijven die werken met Cloud Computing kunnen scherper concurreren en genieten zo een voorsprong.” Manetti-IT helpt bedrijven met het afwegen van de geboden opties en het bepalen van kansen en risico’s binnen Cloud Computing. Voor bedrijven die zich gaan richten op Het Nieuwe Werken implementeert Manetti-IT een passende technische oplossing. “Wij beschikken over de juiste kennis en tools om een Cloud Computing implementatie of migratie succesvol uit te voeren en te begeleiden voor ieder type organisatie.”

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]