Marqit

Voor IT professionals

Marqit biedt een uitgebreide hoeveelheid white papers, klantencases, productbrochures en rapporten over specifieke IT thema’s. Via de website of wekelijkse op topic gerichte mailingen blijft u op de hoogte van de relevante ontwikkelingen binnen de ICT. Daarnaast vindt u op marqit.nl persberichten, marktoverzichten, en evenementen. Marqit is een onmisbare bron bij de oriëntatie op en selectie van ICT producten en diensten.

U kunt kosteloos en vrijblijvend lid worden van Marqit zodat u op de hoogte blijft van de meest recente ontwikkelingen op IT gebied.

 Voor IT leveranciers en dienstverleners

Bent u op zoek naar leads, potentiële klanten, sales leads of prospects? Wij helpen u in contact te komen met bedrijven die op zoek zijn naar uw producten en diensten. Wij leveren leads door middel van online leadgeneratie via whitepapers. De leads worden gegenereerd via content driven campagnes. Leadgeneratie gaat bij ons niet door middel van push marketing. De bezoeker van onze sites kiest er zelf voor uw content te downloaden en te lezen.

Door het leveren van hoogwaardige inhoud op specifieke niche-gebieden (security, storage, beheer, networking, mobiele data communicatie, business software, outsourcing) trekt Marqit met haar websites veel IT-professionals met een aankoopbehoefte voor nieuwe IT producten of diensten. Met 10 niche websites in 2 landen en 20.000+ IT-professionals als member zijn wij marktleider op het gebied van leadgeneratie voor IT dienstverleners en leveranciers in Nederland en België.

Lees verder over onze dienstverlening en leadgeneratie op http://www.marqit.com/

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]